2777
2789
عنوان

من با این زن پت و پیس چکار کنم که نیاد بره دسشویی😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 96 پست

وا حالاا چرا انقدر نفرین میکنی؟نباید میشستی میرفتی خونه مادرشوهرت میگفتی میخوام برم دستشویی چون نمیتونم از مال خودمون استفاده کنم نمیدونم کی اومده کثیف کرده حالم بهم میخوره

همین انقدرم آه و نفرین و انرژی منفی نمیدادی به خورد بچت

🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه سری هارو خدا ریده 

با نهایت احترام 

ولی خودتون  کامنت تونو  خوندید  ک چی نوشتید ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اوه ....  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

درست نیس کنار اسم خدا این حرفو بگی زشته 😐😐😐😐😐😲

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

دو نفرم از دوستای ما این مدلین،میان خونمون عزا میگیرم،امشبم میاد یکیشون اینجا،دیشبم بود،پریودیش و دیشب با گریه برس کشیدم و پاک کردم😭🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂