من ی زن حاملم با ی بچه کوچیک شوهرمم صب زود میره شب میاد کل کارای خونه با خودمه این هفته بچم دنیا میاد ینی هفته اخرم بعد بقیه به جای اینکه مراعات منو کنن خدا سقطشون کنه عمه شوهرم اومده پیش ننش که طبقه پایین ماعه بعد دسشویی من تو راه پلس مدام از مال ما استفاده میکنه 😤حالا به درک زن گنده آخه نکبت عوضی ایشالا بمیری بیام سر قبرت شیرینی خامه ای بدم چرا رو کاشیا غلطتتو میکنی نمیشوری عق زدمو شستم آبگرمکنو چند بار خاموش کردم فایده نداشت بازم میاد چکار کنم😭
وا حالاا چرا انقدر نفرین میکنی؟نباید میشستی میرفتی خونه مادرشوهرت میگفتی میخوام برم دستشویی چون نمیتونم از مال خودمون استفاده کنم نمیدونم کی اومده کثیف کرده حالم بهم میخوره
همین انقدرم آه و نفرین و انرژی منفی نمیدادی به خورد بچت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂