2777
2789
عنوان

من با این زن پت و پیس چکار کنم که نیاد بره دسشویی😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 96 پست
اه .حالم بهم خورد.چطور تحمل میکنید اینا رو.من باشم روز اول باهاشون قطع رابطه میکنم

نمیشه قطع رابطه کرد متاسفانه

بارها به شوهرم گفتم یه حرکتی بکن یه چیزی بگو به اونی که باز به شوهرم نزدیکتره،میگه چی بگم،خجالت میکشم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قفل داشت حتما میکردم قفلش خرابه فقط از تو میشه ببندیش چندبار ابگرمکنو بستم اب یخ بخوره بهش حالش ...

به شوهر یا بابات بگو بیان قفلش رو درست کنن که قفل بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا راهشون میدی خونه ت؟؟تا حالا چیزی بهشون نگفتی؟😩

نمیشه راه ندم

بارها بارها و بارها جلوشون مطرح کردم که من رو توالت خیلی حساسم،مهمه برام ولی کله مبارک و به علامت تایید بالا پایین میکنن و میگن مام همینطور🤦‍♀️خونشون من بمیرم توالت نمیرم مثل توالت عمومیه انقدر که کثیفه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
بنظر میاد در و تخته خوب جور شدن شما هم دست کمی نداری انگار

بنظرت فحش بدم بهتره یا برم جلو اون همه ادم صداش کنم بیاد دسشویی رو بشوره ابروشو ببرم جلو همه بشناسنش چه یسریا معلم اخلاق میشن زرتی

نمیشه راه ندم بارها بارها و بارها جلوشون مطرح کردم که من رو توالت خیلی حساسم،مهمه برام ولی کله مبار ...

من بودم قطع رابطه میکردم😰

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
یعنی یه سری هارو خدا ریده 

یکم عفت کلام...داری درمورد خدا حرف میزنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نامه بزن با دیوار دستشویی لطفا نظافت رعایت کنید

اگه کسی بیاد استفاده کنه حتی کف توالتم اب میگیرن که آشغال از لباسشون یا مو نریخته باشه تمیز میشورن این فقط اینجوریه اینجوری توهین به همه اس

من بودم قطع رابطه میکردم😰

خواهر شوهر و میشه قطع رابطه کرد باش آخه🤦‍♀️

بنظرت فحش بدم بهتره یا برم جلو اون همه ادم صداش کنم بیاد دسشویی رو بشوره ابروشو ببرم جلو همه بشناسنش ...

قطعا اینکه بگی بهتره

نه بابا چه معلم اخلاقی شما بعد دوتا بچه دیگه تغییر نمیکنی که 

همین فرمون برو

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تو که گفتی دوست.

رد گم کنی بود دیگه،گفتم یکی بشناستم بد بشه🤦‍♀️