2777
2789
عنوان

یه همایش خوب و جالب

6137 بازدید | 18 پست
سلام
مادرای عزیز، دکتر سپیده خلیلی یه همایش جالبی رو در موسسه پارسا داره برگزار میکنه.
موضوعش تخلیه هیجانی کودک و نوجوانه!
دوست داشتین یه سر به سایتشون بزنین.
آدرس سایتشون www.parsa-r.ir هستش.
یه همایش هم قبلا برگزار کردن در مورد رابطه مادر با کودک و نوجوان.اونم همایش خوبی بود. خودم که خیلی استفاده کردم. با مادرای دیگه ای هم که شرکت کردن صحبت میکردم اونام خوششون اومده بود. هر سه سخنرانش هم استاد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران بودن! هر سه شون فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان.
در کل خیلی خوب بود هم علمی و هم کاربردی!
امیدوارم این همایششون هم به کارم بیاد و استفاده کنم.
بازم سوالی داشتی بپرس چون بچه خواهرم اونجا تحصیل میکنه، با مجموعه اشون آشنام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی مامی ترنم جان این همایش 4و5 مردادماه یعنی 3شنبه و چهارشنبه همین هفته برگزار میشه! فکر کنم مهلت ثبت نامش کم باشه!
چون من تازه اومدم تو سایت بقیه مادرای علاقه مند به این برنامه ها رو نمیشناسم. دوست داشتی به اونام بگو ، اگه خواستن استفاده کنن.
شوی نوروزی - لباس برای خانمهای جوان و مادرها - لباس بچه - لباس زیر - وسایل هفت سین - صندل روفرشی های جدید و...
ترک - اروپا - تایلند >>> نوووووووووووو

لباسهای مجلسی -کت دامن های زنانه - پالتوهای زنانه شیک در حد نو

اول تا پنجم اسفند- ضلع غربی متروی دانشگاه شریف

مطمئن باشید ضرر نمی کنید و کلی خریدهای عیدتون رو باقیمت مناسب در محیطی خوب و گرم انجام می دید

خیابان آزادی ، خیابان حبیب الهی ، نرسیده به میدان تیموری ، بن بست گلزار ، پلاک 2 ، طبقه سوم

09357725155
خدایا،مرا آن ده که آن به