2777
2789
عنوان

مشهدیا

540 بازدید | 41 پست

خانمای مشهدی من چندروز میخوام مسافرت بیام مشهد میشه راهنماییم کنید چنتا مرکز خرید خوب و جاهای تفریحی و دیدنی خوبشو بهم بگید 

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

17شهریور

پروما 

الماس شرق

برج سلمان

ویلاژتوریست

آرمیتاژ

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
قبل اینکه بیای مشهد فکرلباس گرم باش بخصوص اگع بچه داری ازشنبه بشدت قراره سردبشه مشهد 

وای چقدبد منم قراراین هفته بیام 

به نظر من حتما هلیوم پارک رو برو.مخصوصا اگه بچه داری

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
سلام به سلامتی ایشالله مرکز خریدای زیادی هستش جاده طرقبه خیابون امام رضا تعدادشون بالاست الان هم تخف ...

میخوام لباسای شیک قشنگ داشته باشه میشه چنتاشو بهم بگی؟

مانتو اگه میخوای راهنمایی برو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سلام. عزیزم ازکدوم شهر تشریف میارین؟ قصدخرید چی داری؟تزیینی؟پوشاک؟سوغات؟.... با چه قیمت هایی؟بالا ...

بیشتر پوشاک باشه از تهران میام 

چون زمانمم محدود بهتریناشو لطفا بهم بگید

لباس شیک وخوب میخای بنظر من برو همون مرکز خریدایی که میگم عزیزم قیمتاش بدنیست باتخفیفی که زدن ولی خیلی ارزونم نیستن اگه قیمت پایین میخای برای سوغاتی و...17شهریور خوبه

هلیوم پارک کجاست؟؟؟؟؟

بلوار جانباز مجتمع مروارید

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم