2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان تاحالا نشنیده بودم

برای پسر من که خیلی جذاب بود.اگه به دارین حتما برین

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

تفریحی:طرقبه وشاندیز- چالیدره در طرقبه- کوهسنگی- پارک ملت- پارک وکیل آباد- باغ وحش وکیل آباد- آرامگاه فردوسی- موجهای خروشان درشاندیز- موجهای آبی-

مرکز خرید: جنت- 17شهریور- طلاب- سه راه راهنمایی- الماس شرق وبازار وصال و بازار بین المللی که تو میدان سپاد هست-پاساژ فردوسی- بازار رضا-  

ویلاژتوریست هیچی نداره همه مغازه هاش جمع شده ولی تیراژه خیلی خوبه همشون کنارهمدیگه هستن یه راسته پر ...

علاوه بر تیراژه چی؟ 

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
چجور جایی؟  شمابنظرتون بهترین مکان تفریحی شهرتون کجاست

عزیزم الان که هوا سرده یه خورده انتخابات محدودتره .اما برای خرید من پروما و ویلاژ توریست و برج سلمان رو پیشنهاد میکنم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عزیزم الان که هوا سرده یه خورده انتخابات محدودتره .اما برای خرید من پروما و ویلاژ توریست و برج سلمان ...

ممنونم خانمی😘

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...