2777
2789
عنوان

کیا راه دور ازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی یه باره میگم به نوک پس تون چپم

😂

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ما اختلاف عقیده و فرهنگ نداریم، شوهرم بسیاااار مرد خوبیه و همه کار می‌کنه که من خوشحال باشم، خانواده‌ش خوبن و دوسم دارن، اگه یه وقتم مامانش ناراحتم کنه ازم دفاع می‌کنه، با شهر خودم ۴-۳ ساعت فاصله دارم، تقریباً ماهی یه بار میرم سر می‌زنم، بابام اینام سالی ۴-۳ بار میان، ولی خیلی تنهایی بهم بد می‌گذره، همش فکر می‌کنم چرا آدما تو شهر خودشون ازدواج نمی‌کنن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ب سلامتی. منم شوهرم شیرازیه. خودم اصفهانی ولی جنوب زندگی میکنم

من یه مدتم فولاد شهر بودم اونجا که دیگه خیلی حالم بد بود تا اومدیم شیراز اینجا نزدیکترم حداقل به خونواده خودم 

پسر نازم عاشقتم