2777
2789
عنوان

نجاتم بدید از این افکار بیهوده

85 بازدید | 4 پست

همش به این فکر میکنم که بچم دنیا بیاد بچه های فامیل میان وسایلاشو خراب میکنن...وسایل دکورمو میشکونن به کشوهام سرک میکشن .. با دست کثیف رو مبلام لک میندازن و خیلی چیزای دیگه

خودم بچم جایی میره خیلی مواظبم خراب کاری نکنه و همش پشت سرش میرم ولی فامیلامون اینطوری نیستن بچه رو ول میکنن هر کاری دوس داره بکنه فقط الکی میگن نرو نکن... واااای انقد بده این افکار .. چیکار کنم این چیزا به نظرم کم اهمیت بیاد...راه کارش چیه..شماها چه برخوردی میکنین

والا منم حساسم  بچه فامیل بیاد خرابکاری کنه خانوادش کنترلش نکنن بدجور برخورد میکنم دیگ اون مو ...

نمیشه اخه...ادم بعدا از اون شخص خجالت میکشه به هر حال یه روز ممکنه کار ادم بهش بیافته یا یه خوبی بکنه ادم روش نشه برخورد کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه اخه...ادم بعدا از اون شخص خجالت میکشه به هر حال یه روز ممکنه کار ادم بهش بیافته یا یه خوبی بکن ...

من همیشه میگم لطفا مواظب بچتون باشید

اگر نباشن دیگ امکان داره یه دفه بچش از پا اویزون شه توسط من