2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست
استارتر به نظرم اصلا زیر بار نرو، یه جوری بگو رسم نداریم و خانواده م اصلا قبول نمیکنن ولی اصلا نخر ب ...

بد شانسی اینجاس که خریدم و جهیزیه رو هم اوردیم. حالا اقا ایراد مبراره صدا میدن. قیژ قیژ می کنن. از وضع مامان بابای من خبر داشت و اینطوری کرد حالا ایرادم میگیره

والا بحث من اینکه درک نمیکنم که زنا هی جهازم جهازم میکنن انکار چیز دیگه ای برای افتخار ندارن

اون که اره واقعا بعضیا فقط به جهیزیه مینازن در صورتی که خیلی چیزای دیگه هس واسه افتخار و برتری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که اره واقعا بعضیا فقط به جهیزیه مینازن در صورتی که خیلی چیزای دیگه هس واسه افتخار و برتری

دقیقا بحث من همین دنیای محدودشونه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حالا دستتم میرسه یچیم تو ببر😂چون رسمشو ندارن تو یه تیکه کوچیک هم ببری ذوق میکنن😂😂و تو چشمه

چشم حتما ولی خوشحال شدم بقران 🤣 

انقدر مهربووووونه این پسر ماهه جالبه که اصلنم قیافش شبیه جنوبیا نیس ینی سیاه چهره نیس عین خودمون معمولی حتی سبزه هم نیس ولی عربه خوزستانه اصالتا لهجه هم داره . بعد پدرسوخته ازش دیشب پرسیدم جهزیه رو به من میگه نمیدونم که🙄🤣

اگه گفتین کی ام؟😁😜
بد شانسی اینجاس که خریدم و جهیزیه رو هم اوردیم. حالا اقا ایراد مبراره صدا میدن. قیژ قیژ می کنن. از و ...

اتفاقا شوهر منم با اینکه هیچی نداشت و من همه چیو مارک گرفتم باز به همه چی گیر میداد، میخواست ثابت کنه که ندید بدید نیست و از همه چی سر درمیاره، شما اصن توجه نکن بگو همین در توانمون بوده و خیلی م باید ممنون باشیم از پدرمادرم، اصلا اجازه اظهار نظر نده، یه مدت شوهرم میگفت لباسشویی ت چرا فلان مارکه و فلان مارک نیست، منم خیلی منطقی گفتم اره درست میگی اصلا مارک خوبی نیست اگه میشه یه لباسشویی همون مارکی که خودت میگی بخر حتما برا خونه منم راضی نیستم از این مارک و اون ک تو میگی بهتره حتما ، از اون روز لال شد دیگه! :) 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
همه ی پسرای این دوره زمونه همشون مفت خور و تنبلن. جنم مرد قدیمیا رو ندارن که منت کسی رو سرشون نباشه

مفت خور و پر مدعا، من بیشتر از خانواده شون تعجب میکنم اونا دیگه چرا! ؟!!!!! 

وای مگه مامانم قبول میکرد اگه میگفتم فلان چیزو نخر قیامت میکرد میگفت ما آبرو داریم🙄

مامان من خداروشکر همراهیم میکرد😁 اخه بندا خدا بابام یه عمر کار کرده انصاف نیست سر جهیزیه دختر زیر بار قرض بره به این شدت. که البتا همونم خیلیه. بخدا اگا با خانواده داماد بود با یه چیز ساده سر و تهشو هم میاوردن😂😂 من سیسمونی هم خیلی کم گرفتم فقط تخت و کمو و سرویس کالسکه مامانم اینا خریدن با چنددست لباس. بقیشو بیشتر خودم خریدم. تازه وضع مالیمون اونموقع خوب نبود وگرنه اصلا نمیذاشتم مامانم اینا بخرن😥 خیلی ماهن مامان باباها.بابام همیشه هوامونو داره. هرجا لنگ بشیم پشتمونه

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

حالا انشاءالله که زندگی خوبی داشته باشی، ولی برای من این همه سو استفاده از سادگیم بخش خوب زندگیم بود تازه!انتخاب اشتباهی که کردم سالها منو از اهدافم و جایگاهی که میخواستم دور کرد

اصلش اینکه دختر و پسر زندگیشون رو بسازن به خانواده ها ربطی نداره ولی چون تو ایران دخترا اکثرا استقلا ...

بله دقیقا همینطوره. ولی خب متاسفانه خیلی سخت مرگیرن تو بحث جهیزیه و همه چی باید عالی باشه و تموم و کمال. حالا خیلی چیزا اصن استفاده نمیشه ها. ولی باید باشه!!!فرهنگمون متاسفانه اینجوریه

شما یه بار داستان زندگیتون رو گذاشته بودین. درسته؟

بله دقیقا همینطوره. ولی خب متاسفانه خیلی سخت مرگیرن تو بحث جهیزیه و همه چی باید عالی باشه و تموم و ک ...

جهزیه و ... باید فرهنگ سازی بشه باید چشم و هم‌چشمی حذف بشه . نه عزیزم فقط جسته و‌گریخته تو تاپیکا گفتم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چشم حتما ولی خوشحال شدم بقران 🤣  انقدر مهربووووونه این پسر ماهه جالبه که اصلنم قیافش شبیه جنو ...

ای خداااا کی گفته ما زشتو سیاهیم😭😂

والا فرقی نداریم بلا فرقی نداریم تقصیر صدا سیماست هی تو فیلما سیاه میکنه ... داد جنوبیا رو در اورده 

والا منم سفیدم مامانم سفیده از سفیدی برق میزنیم ...

خودت بیای جنوب میبینی اصلا سیاه و سبزه به اون صورت نداریم ....

به جرات میتونم بگم همه قیافشون معمولی رو به بالاست و سفید بودنو گندمی بودن چیز عجیبی نیست برامون ... عادیه فراوونه تو شهر 

اتفاقا چیزی که کمه همون سیاه پوسته 😂 خیلی نمکی ترو خاص ترن اونا

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
جهزیه و ... باید فرهنگ سازی بشه باید چشم و هم‌چشمی حذف بشه . نه عزیزم فقط جسته و‌گریخته تو تاپیکا گف ...

بله باید اینجوری باشه. ولی متاسفانه داره روز به روزم بیشتر و بدتر میشه

من بابام سر جهیزیه  قصد داشت یه طبقه از خونش رو بفروشا ولی نذاشتم. اگه اینکارو میکرد عذاب وجدان تا آخر عمر ولم نمیکرد