2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست
خوب نيست به نظرت؟

والا من خوشبختم

زیاد درگیر مادیات نیسم

فقط اگه به گذشته برمیگشتم به جای اون همه جهیزیه دلار میخریدم😂✌

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین نداری میذاری بابات بخره؟من اصلا نمیذارم.شوهرم ۲تا خونه داره ماشین هم داره میخاد مدل بالا بخره ...

اخه مردی که به روش نمیاره، خانواده ای که قولاشونو یادشون میره چکار باید کرد؟ پدرمادرم دلشون برا من میسوزه فقط چون من همیشه تو رفاه کامل بودم و تو مجردی م تو 18 سالگی ماشین داشتم، الان 5 ساله واقعا سختی کشیدم، اما دیدم اصلا براشون مهم نیست و میگن همینی که هست میخوای بساز نمیخوای برو، دیگه خودم طاقتم رفت و خانواده مم نتونستن تحمل کنن این همه سختی رو 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
والا من درک نمیکنم یخچال و لباسشویی و سرویس چوب و مبل و تی وی رو که داماد میاره بعد عروس هی جهاز جها ...

مث اینکه جهیزیه نخریدین شما

همین چیزهایی که شما میگین رو همسرم خرید بقیه رو ما خریدیم واسه خرید خودم و شوهرم میرفتیم فقط

وسایل من خیلی پولش بیشتر از وسایل شوهرم شد

انرژی و زمان بیشتری هم صرف شد

خیلی رسم مزخرفیه. خانواده پسر هیچ خرجی نمیکنن. منکه همسرم تمام خرج عقد و عروسیم خودش کرد. سردیشون نش ...

وای مگه مامانم قبول میکرد

اگه میگفتم فلان چیزو نخر قیامت میکرد میگفت ما آبرو داریم🙄

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
مث اینکه جهیزیه نخریدین شما همین چیزهایی که شما میگین رو همسرم خرید بقیه رو ما خریدیم واسه خرید خود ...

عزیزم همین تابستون جهاز بردم برای ازدواج دومم . والا مارک درست بخوای بگیری تیکه درست قابل مقایسه با خرده ریز نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حس میکنم وقتی قراره پسر جهاز بده چیزای بدرد نخور میخوره مثه دختر نیس ک دلش بخاد وسایل خونش بهترین با ...

نه بابا خیالت راحت اتفاقا جنوب جنس ایرانی نمیخرن اصلا زیاد پیدا نمیشه 

بازار همه مارکای خارجی عالیه 😂

نترس همشو خودت انتخاب میکنی به حساب اون😂

دیگه بستگی داره چقدر دستشون باز باشه واسه خرج ...

ولی اینم بگما چون همه چیز با پسره باید مراعات کنی یعنی بقول دوستان انتظار نداشته باشی قهوه سازو چمیدونم بوفه نقره اینا داشته باشی اول زندگی 😂

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

استارتر به نظرم اصلا زیر بار نرو، یه جوری بگو رسم نداریم و خانواده م اصلا قبول نمیکنن ولی اصلا نخر به نظرم، همینجوری از اول رو میدیم اخر نمیتونیم جمعش کنیم خودمون

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
خیلی رسم مزخرفیه. خانواده پسر هیچ خرجی نمیکنن. منکه همسرم تمام خرج عقد و عروسیم خودش کرد. سردیشون نش ...

اصلش اینکه دختر و پسر زندگیشون رو بسازن به خانواده ها ربطی نداره ولی چون تو ایران دخترا اکثرا استقلال مالی ندارن و نمیموان از مراسم عروسی و خرید و ... کوتاه بیان خانواده دختر اجبارا جور سهمیه دختر رو میکشه . هر چند قانونی چیزی به عهده زن نیست ولی عرف اینجوریه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اهان 😊 ولی بنظر من باید نصف نصف باشه خرید جهیزیه ولی تو اصفهان مهریه سنگین میگیرن یه دختر معمولی ز ...

عزیزم من اصفهانیم مهرمم 250 تا سکه است دیگه مثل قدیم مهر سنگین نمی برن ولی همچنان مثل قدیم جهیزیه سنگین میدن

ایول چ خوب😁  نه من دخمل خوبیم خیلی قانع ام 😄

حالا دستتم میرسه یچیم تو ببر😂چون رسمشو ندارن تو یه تیکه کوچیک هم ببری ذوق میکنن😂😂و تو چشمه

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
همون خرده ریز هم بخوای مارک درست و جنس خوب بخری کلی پولش میشه

والا بحث من اینکه درک نمیکنم که زنا هی جهازم جهازم میکنن انکار چیز دیگه ای برای افتخار ندارن

همشون یه خویی دارن یه بدی ، در کل عین همند

ولله شوهرهای نی نی سایتیها همه اشون هزار بدی دارن و نیم خوبی 😃😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !