2777
2789

اگه خدابخواو بعد 5 سال سختی کشیدن تو غربت یکم سرمایه جم کردیم بریم شهرخودمون.شوهرم چون فنیه(البته دستگاهای تولیدی)تمایل به مکانیکی داره(استعداد داره میره آموزش میبینه).حالا اونایی که اطرافیانشون تو این شغل هستن بدون درنظر گرفتن وضع عمومی مملکت😊چطور شغلی هست؟میشه باهاش گلیم خودمونو ازآب بکشیم بیرون؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲تا از برادرام مکانیک و صافکارن خیلی هم شغل پر درآمدی و پولسازی جفتشونم هم خونه خم ماشین هم مغازه خوب دارن شکر خدا 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

معمولا مکانیکا اوضاع خوبی دارن

شوهر من فنی کاره،تعمیرات اگزوز و فروش قطعاتش

ماهی ده تومن داره حتما

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من ۲تا از برادرام مکانیک و صافکارن خیلی هم شغل پر درآمدی و پولسازی جفتشونم هم خونه خم ماشین هم مغازه ...

عزیزم یه سوال دارم اون برادر صافکارتون وضعش بهتره یا مکانیکه؟یعنی درآمد کدومش بهتره؟

عالیه اگر مغازه از خودش باشه و بتونه مشتری جمع کنه درامدش ماهی ۲۰ تومن هست

مغازه که فعلا از خودش نیست ولی کارش تو فنی کاری خیلی خوبه فک کنم بتونه مشتری جمع کنه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
معمولا مکانیکا اوضاع خوبی دارن شوهر من فنی کاره،تعمیرات اگزوز و فروش قطعاتش ماهی ده تومن داره حتما

مغازه از خودتونه؟