2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم روزانه دانشگاه دولتیه ازاد ازاده شهریه میخواد  الان دیگه رتبه ها تقریبا یه سطح شده ی ...

اره منم مثلا هدفم ازاده ولی بازم انگیزه ندارم

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
اره منم مثلا هدفم ازاده ولی بازم انگیزه ندارم

خب اشتباه میکنی

اینده ادمو مشخص میکنه

ضررو فقط خودت میکنی

بخون چرا نمیخونی چرا انگیزه نداری خودت باید بخوای کسی نمیتونه به زور به کسی بگه بخون

خب اشتباه میکنی اینده ادمو مشخص میکنه ضررو فقط خودت میکنی بخون چرا نمیخونی چرا انگیزه نداری خودت ...

دقیقا اراده میخواد

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
دقیقا اراده میخواد

اراده رو کسی به ادم نمیده 

اگه به این فکر کنی که کل ایندتو مشخص میکنه و توش تاثیر داره

و چقد موقعی ک نتیجه بیاد و خوب نشه میفهمی اشتباه کردی و ناراحت میشی

اراده ام میاد

اراده رو کسی به ادم نمیده  اگه به این فکر کنی که کل ایندتو مشخص میکنه و توش تاثیر داره و چقد ...

اخه همش میگم این همه بخونم بعد قبول نمیشم زحمتم ب هدر میره ولی خب از بهمن دیگه جدی شروع میکنم ببینم چی میشه

اخه همش میگم این همه بخونم بعد قبول نمیشم زحمتم ب هدر میره ولی خب از بهمن دیگه جدی شروع میکنم ببینم ...

پیش گویی میکنی؟؟؟

خیالت راحت کسی ک زحمت بکشه نتیجشو میگیره به قدری که زحمت کشیده