2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری روزانه منطقه چند؟درصدات رو میگی لطفا 

منطقه ۳....سال ۹۵ بود که دقیقا یادم نیست راستش😬

ولی زیست ۵۵ شیمی ۵۰ فیزیک و ریاضی۲۰ عمومیا هم میانگین ۵۰ ....ولی الان واسه پرستاری درصدای بالاتری میخواد  با اینا  فقط ازاد میشه قبول شد اونم نه ۱۰۰٪

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

من که پارسال هیچی نخوندم 🤣 با سوابق دانشگاه دولتی قبول شدم ولی نرفتم . رفتم رشته مورد علاقم  زبان انگلیسی آزاد

ولی دانشگاه عالیههه نه دغدغه نه درس سنگین .امیدوارم تو هم امسال قبول شی راحت بشی 💜

قبلا پرستاری روزانه قبول شدم ولی واقعا خیلیییی کم خوندم فقط زیست و شیمی اونم ن کامل!! ولی الان پرستا ...

روزانه با ازاد چ فرقی داره؟واقعا ازاد راحتتره؟

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
اگه شما اطلاع دارین  بگین  برای رتبه تا دوهزار چه درصدایی لازمه ؟

اصلا نمیشه گفت عزیزم

من چند سال پیش کنکور دادم اون موقعم نمیشد پیش بینی کرد

چون سطح سوالای هر سالی فرق میکنه اینکه بقیه چیکار میکنن سهمیه ها چ جوریه و....اینا همه تاثیر داره ظرفیتا چقدره و....

نظام جدیدام الان اصلا دیگه مشخص نیست چون سوالات خیلی پیچیده نشدن هنوز مثل نظام قدیم اکثرا درصدا خوبه و.....باید خیلی بهتر بزنی ک قبول شی

چن ساله پشت کنکوری😶

۹۵ ک کنکور دادم رفتم  یه ترم بعد انصراف دادم که محروم شدم از کنکور اون سالم و ۹۷ میتونستم بدم که دادم  ولی خب نخونده بودم کلا تو ای سالا😐😬

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
منطقه ۳....سال ۹۵ بود که دقیقا یادم نیست راستش😬 ولی زیست ۵۵ شیمی ۵۰ فیزیک و ریاضی۲۰ عمومیا هم میان ...

اره الان درصدای بیشتر میخواد فکر کنم

موفق باشی عزیزم 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
من که پارسال هیچی نخوندم 🤣 با سوابق دانشگاه دولتی قبول شدم ولی نرفتم . رفتم رشته مورد علاقم  ز ...

انشالله رشته دلخواهموقبول شم ممنون عزیزم 

روزانه با ازاد چ فرقی داره؟واقعا ازاد راحتتره؟

خب عزیزم روزانه دانشگاه دولتیه

ازاد ازاده شهریه میخواد 

الان دیگه رتبه ها تقریبا یه سطح شده یعنی خیلی تفاوت انچنانی مثل گذشته نیست بین قبولی های ازاد ی رشته با دولتی یه رشته چون همه ام،دوتاشو انتخاب رشته میکنن

رقابت خیلی سخت تر شده

روزانه همون دولتیه! بله دیگ ازاد ب نسبت دولتی راحتتره 

اها اخه الان برا ازاد هم سخت میگیرن

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
اصلا نمیشه گفت عزیزم من چند سال پیش کنکور دادم اون موقعم نمیشد پیش بینی کرد چون سطح سوالای هر سالی ...

مرسی عزیزم.اره راست میگی همینطوره.کلی عامل هست سهمیه و..

موفق باشی