2777
2789
عنوان

ختم قرآن دارم و براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 54 پست
سلام ابجی گلم کاش وقت داشتم و میخوندم. میخوام مدیون نشم🙏 ولی براشون حمد 5 میخونم و صمیمانه از خدا م ...

ممنون عزیز دلم محبت میکنی منم برای حاجت روایی شما 100صلوات میفرستم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم وقت ندارم ولی براشون 110صلوات می فرستم و آیت الکرسی میخونم خدا سلامتی بده بهشون

مرسی عزیزم منم برای حاجت روایی شما 100صلوات میفرستم 

سلام عزیزم، شرمند نمیتونم شرکت کنم. یه سری ختم قرآن دارم. براتون پنج تا صلوات میفرستم. حاجتروا ان شا ...

عزیزم ممنونم منم برای حاجت روایی شما صلوات میفرستم 

چشممممم آبجی نازم😘🤗الهی خیرببینی که بانی خیرشدی.برای سلامتی وسعادتمندی خودت وعزیزانت آیت الکرسی خو ...

عزیزم اگر تونستی جز25رو بخون منم برای حاجت روایی شما 100صلوات میفرستم 

@mina7709 جز29و 30

@مامان3تاگل جز26و28

@banooooooooo جز27 که محبت کردن خوندن؛

@باشکوه جز25

دوستای خوبم من برای حاجت روایی شما 100 صلوات فرستادم میشه محبت کنید اطلاع بدین اگر خوندید اگر هم براتون مقدور نیست بهم بگید که خودم بخونم  ممنون 

آخه من تا حالا کل قرانو نخوندم میترسم جز دیگ بردارم غلط داشته باشم

عزیزم ممنونم من اون خانم رو صدا کردم اگر خبر داد که نخونده جز سی رو بهت خبر میدم گلم 

واسه حاجت رواییت صلوات میفرستم