2777
2789
عنوان

پدرم یک هفته است توی کماست

188 بازدید | 11 پست

یک هفته ی پیش پدرم با موتور تصادف سنگینی کرد و طرف فرار کرده؛ یک هفته است توی کماست با هوشیاری پایین ( متغییر بین ۳ و ۵ ) ،جمجه و مغزش و فکش اسیب زیادی دیده ؛پدرم سنی نداره فقط ۴۵ سالشه و منم فقط ۲۰ سالمه،نمیدونم چه کاری از دستم بر میاد براش

بنظرتون چه دعا و ذکری براش معجزه میکنه؟

نظرسنجی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

✅‍ ‍ ‍ گره گشایی با قرآن و ادعیه

دعایی فوق العاده مجرب از #شیخ_بهایی

از شیخ بهایی علیه الرحمه نقل شده است  که برای قضای حاجات این دعا را هفتاد مرتبه با توكل بر باري تعالي  و اعتقاد صادق  و نيت پاك و توجه به معني اين  ذكر گرانبها به اعتقاد بخوانید.شیخ بهایی فرموده اند اگر حاجت روا نشد در قیامت بامن مخاصمه کند و فرموده اند اگر به نیت شفای مریض هفتاد بار در حال سجده بخواند ازجمله مجربات است که شفا یابد مگر آنکه اجل مریض حتمی باشد و دعا این است:

(( لاالهَ الاّ اللّهَ بِعِزَّتِک و قُدرتک،

لا الهَ الاّ اللّهَ بِحَقِّ حقِّک و حُرمَتِک،

لاالهَ الاّ اللّهَ فَرِّج بِرَحمَتِک))

📚گوهر شب چراغ نوشته نيستانکي نائيني

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸

#دائم_الذکر

🌻 سبک زندگی به شیوه آیت الله بهجت:

🌸 زمان را با ذکر شکار می‌کرد،با ذکر نفس می‌کشید.در خانه بیشتر ذکر «یا هادی» و «یا الله» را می‌گفت.گاهی با چشمان بسته، ذکر «یا ستّار» بر لب داشت.

🌸 می‌خواست به جایی برود،هنگامی که از منزل خارج می شد،زمانی که برای دیدن کسی به اتاق بیرونی می‌رفت، ذکر «یا ستّار»  را می‌گفت.همیشه ذکر می‌گفت.

🌸 می‌رفت کتاب بردارد، در همین زمان کوتاه ذکر می‌گفت.بعد از ذکرِ رکوع و سجود نمازش، «یٰا اَرْحَمَ الرّٰاحِمٖینَ» را زمزمه  می‌کرد.

📚 این بهشت، آن بهشت، ص٢۶؛

🍃🍃🍃🍃🌹🍃🍃🍃🍃

کپی با ذکر صلوات به نیت سلامتی و تعجیل امر ظهور امام زمان عج

@doa_va_zekr

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خوب میشه عزیزم 

هوشیاریش بد نیست 

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ان شالله شفا پیدا میکنن

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

عزیزم برای امام رضا نذر کن حتما حاجت میگیری.

زنگ بزن حرم امام رضا شمارش سرچ کنی میاد توی گوگل و واقعا هر سری مشکل داشتم حل شده.

انشالله خیلی زود بابات حالش خوب میشه و برمیگرده خونه🤍

براش دعا میکنم و صلوات میفرستم🥲

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

خدا سلامتی بده عزیزم .به پدرت انشالله به زودی زود هوشیاری کامل رو بدست میاره و از بیمارستان مرخص میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

انشاءالله دلتون خوش بشه...

به نیت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)زیارت عاشورا بخونید باصد لعن و صد سلام هدیه کنید به حضرت نرجس خاتون(سلام الله علیها)

من برای شفای پدرم خواندم الحمدلله حاجت روا شدم...