2777
2789
عنوان

ختم قرآن دارم و براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 54 پست
من جز 27 رو میخونم عزیزم  خیلی ناراحتم انشاالله زودتر بیای خبر بهبودیش رو بیاری

مرسی گلم انشاالله 

منم برای حاجت روایی شما 100صلوات میفرستم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ابجی گلم کاش وقت داشتم و میخوندم. میخوام مدیون نشم🙏 ولی براشون حمد 5 میخونم و صمیمانه از خدا میخوام به حق اقا صاحب الزمان شفاشون بده. امین

@mamiyasnajoon  

@باشکوه  

@hellosummer  

@doosdashtani  

@mamiyeroham  

ابجیای گلم😘😘😘

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

@مامانبزرگپانیذ  

@doshize  

@رزعشق  

@یاااالله  

@نیلوفرر74  

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

@چمنگل  

@قاصدک_خوش_خبرم  

@گلکی  

@looovely  ‍ 

@مهسا1759  

@فدایتو‍ 

@ردمنا  

@یا_سیـــن  

@golkhanoom  

@nazgol_64  

@فدایتو ‍  @ردمنا     @یا_سیـــن     @golkhanoom     @ ...

سلام عزیزم، شرمند نمیتونم شرکت کنم. یه سری ختم قرآن دارم. براتون پنج تا صلوات میفرستم. حاجتروا ان شاءالله🌺🌺🌺

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@1321  

@malake_yazdahom  

@0987654321  

@زرشکپلو  

@soogoolii  

سلام عزیزم، شرمند نمیتونم شرکت کنم. یه سری ختم قرآن دارم. براتون پنج تا صلوات میفرستم. حاجتروا ان شا ...

سلام گلم ختم هاتون قبول و‌حاجتتون روا. ممنون از صلوات ها😘 

سلام گلم ختم هاتون قبول و‌حاجتتون روا. ممنون از صلوات ها😘 

ان شاالله به دعای دوستان😍😍😍

خواهش میکنم.😘😘😘

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خواهر منم وقت ندارم ولی براشون 110صلوات می فرستم و آیت الکرسی میخونم

خدا سلامتی بده بهشون

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام ابجی گلم کاش وقت داشتم و میخوندم. میخوام مدیون نشم🙏 ولی براشون حمد 5 میخونم و صمیمانه از خدا م ...

چشممممم آبجی نازم😘🤗الهی خیرببینی که بانی خیرشدی.برای سلامتی وسعادتمندی خودت وعزیزانت آیت الکرسی خوندم.

استارترعزیزلطف میکنی یه جزء که سجده نداشته باشه برای من تعیین کنی؟

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉