2777
2789
عنوان

ختم قرآن دارم و براتون صلوات میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 54 پست
@mina7709   جز29و 30 @مامان3تاگل   جز26و28 @banooooooooo   جز27 که محبت کرد ...

چشممممم عزیزدلم.🥰حتما .🙏به امیدخداعصرمیخونم.الهی خبرسلامتیشون روبدی بحرمت حضرت علی اکبر.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب تو دعای کمیل برا داداشت دعا کردم انشاء الله خوب خوب میشه

ممنونتم مهربون ان شاء الله هرچی از خدا میخوای بهت بده و همیشه لبت خندون باشه

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
@چمنگل     @قاصدک_خوش_خبرم     @گلکی     @looovely   &n ...

شرمنده یه مدت نبودم

من برای شفا برادر استارتر ۲۰تا صلوات میفرستم🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
ممنون عزیز دلم محبت میکنی منم برای حاجت روایی شما 100صلوات میفرستم 

ابجی خجالتم نده من که نتونستم در ختم شرکت کنم😔 براش آیت الکرسی خوندم البته امیدوارم تا امروز سلامتیشو به دست اورده باشه

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

سلام خواهر برادرتون حالش چطوره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!