2777
2789

تیکه های مرغ رو بنداز تو قابلمه بعد روش نمک و فلفل و خیلی کم نوک قاشق چای خوری خیلی کم باشه زردچوبه بریز ادویه مرغ هم اگه خواستی اندازه زردچوبه بریز با قاشق هم بزن پشت و رو کن تا کامل ترکیب بشن بعد تو تابه روغن زیاد بریز مرغ ها رو بذار تو تابه درشو بذار ، حرارت رو زیادکن تا روغن خیلی داغ بشه بعد حرارت رو متوسط کن و سرخ کن حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه سرخ بشه هر طرفش بستگی داره بعد که سرخ شد پشت و رو کن اونورشم سرخ کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوسط،نه بزرگ نه کوچیک.شما تا حالا درست نکردین؟

من درست میکردم عالی بود عن آقا عاشقش بود

عزیزم برنجو ک اب کش  کردی یا ابش جذب  شد بزارش کنار مرغهاروبا فلفل دلمه زغفران سرخش کن و..ادویه جات

اینجا دیگ رب نمی زنیم

ته دیگ رو مرغهاتوبزار و برنجوبریزروش اول شعلع رو ۵ددقع زیاد کن بعد کم 

نوش جون ♥️

هیچ کاری بی حکمت نیست

من که مرغ با نمک و فلفل و پیاز ابپز می کنم یکم کم بپزه.برنج ابکش می کنم روغن کف قابلمه بعد زعفرون روش هم برنج .

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

من مرغ و کله قندی میکنم تو زعفرون میخوابونم..بعد با نخودفرنگی و فلفل دلمه و هویج تفت میدم میزارم لای برنج..با گردو و خلال بادام و خلال پسته و پوست پرتغالم درست میکنم

گاهی هم با کشمش فقط درست میکنم

حالا تو دوقاشق از روغن تابه بردار بریز تو قابلمه و کمی پیاز رو سرخ کن و بعد فلفل دلمه خرد شده هم بریز و کمی سرخش کن بعدش کمی نمک بزن و یه قاشق غذاخوری کمی پر هم رب بزن و سرخش کن کمی تا خوشرنگ و خوش طعم بشه و یک کاسه پر هم آب بریز یک قاشق غذاخوری آبلیمو بریز زیرشو زیاد کن بجوشه بعد مرغ ها رو بریز روش کمی که جوشید بعدش زیرشو خیلی کم کن دربشو بذار تا با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزه آخرسرم که خاموش کردی یه قاشق غذاخوری روغن بریز روی خورشت این خورشت برای ۴ نفر خوبه   فکرکنم بشه همین مرغ ها رو بعداز پخت بشه برداشت گذاشت لای برنج و آب مرغ رو هم جدا بذاری توکاسه 

من درست میکردم عالی بود عن آقا عاشقش بود عزیزم برنجو ک اب کش  کردی یا ابش جذب  شد بزارش ک ...

ممنون عزیزم فقط من اینجوری که درست میکنم مرغم خشک میشه چیکار کنم که خشک نشه؟

خیلی خوشمزه میشه با کشمش یا ناردونه میذارن وسط برنج

عزیزم

مرغو ابپز کن ادویه ونمک بزن سرخش کن بعد یه پیاز بزرگ کشمش ناردون رب انار گردو زرشکو سرخ کن برنجتو ک ابکش کردی روغن برین ته دیگ بزار نصف برنجتو بریز مرغو بزار موادو هم بریز روش بقیه برنجو بریز روش دوربرنجو جم کن روغن بریز بزار دم بکشه بعد شعله رو کم کن هرچی بیشتر دم بکشه بهتر میشه 

مواد داخلش دل بخواهیه من بعضی وقتا فقط پیازو کشمش میریزم

ممنون عزیزم فقط من اینجوری که درست میکنم مرغم خشک میشه چیکار کنم که خشک نشه؟

زیاد سرخش نکن مرغارو و در ۱۰دقه ب اخر اب زعفران بریز رو برنجت ک جذب گوشت بشه خشک نشع

هیچ کاری بی حکمت نیست