تیکه های مرغ رو بنداز تو قابلمه بعد روش نمک و فلفل و خیلی کم نوک قاشق چای خوری خیلی کم باشه زردچوبه بریز ادویه مرغ هم اگه خواستی اندازه زردچوبه بریز با قاشق هم بزن پشت و رو کن تا کامل ترکیب بشن بعد تو تابه روغن زیاد بریز مرغ ها رو بذار تو تابه درشو بذار ، حرارت رو زیادکن تا روغن خیلی داغ بشه بعد حرارت رو متوسط کن و سرخ کن حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه سرخ بشه هر طرفش بستگی داره بعد که سرخ شد پشت و رو کن اونورشم سرخ کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مرغ و کله قندی میکنم تو زعفرون میخوابونم..بعد با نخودفرنگی و فلفل دلمه و هویج تفت میدم میزارم لای برنج..با گردو و خلال بادام و خلال پسته و پوست پرتغالم درست میکنم
حالا تو دوقاشق از روغن تابه بردار بریز تو قابلمه و کمی پیاز رو سرخ کن و بعد فلفل دلمه خرد شده هم بریز و کمی سرخش کن بعدش کمی نمک بزن و یه قاشق غذاخوری کمی پر هم رب بزن و سرخش کن کمی تا خوشرنگ و خوش طعم بشه و یک کاسه پر هم آب بریز یک قاشق غذاخوری آبلیمو بریز زیرشو زیاد کن بجوشه بعد مرغ ها رو بریز روش کمی که جوشید بعدش زیرشو خیلی کم کن دربشو بذار تا با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزه آخرسرم که خاموش کردی یه قاشق غذاخوری روغن بریز روی خورشت این خورشت برای ۴ نفر خوبه فکرکنم بشه همین مرغ ها رو بعداز پخت بشه برداشت گذاشت لای برنج و آب مرغ رو هم جدا بذاری توکاسه