2777
2789
عنوان

زل نزنیم!

220 بازدید | 3 پست

زُل زدن مایه ی آزار است.زُل نزنیم،

به زن چاق توی پراید، به النگوهای طلایی ردیف توی دستش.

به زن و شوهری که توی خیابان بحث میکنند،

به مرد دست و پا شکسته ی عصا به دست، به ویلچرنشینش حتی؛ با ماسک و بی ماسک.

به دختری که با علاقه به گربه های کثیف و لاغر مردنی توی خیابان غذا میدهد،

به زنی که روی نیمکت پارک تنها نشسته و آرام اشک میریزد.

به بچه ی مریض، به آدم علیل، به زیپ باز پیرمرد، به دست لرزان و چروکیده ی پیرزن، به دخترک ژنده پوش فال فروش، به جوان شیک روزنامه فروش.

زل نزنیم

به آدم های ِتا مغز ِ استخوان خیسِ بدون چتر.

به زن و شوهر با اختلاف سنی زیاد، که دست همدیگر را گرفته اند و راه میروند،

به دوست داشتنشان زل نزنیم.

به درز پاره ی لباس، به صورت سوخته و پوست جمع شده، به زن زیبا، به مرد زشت، به زنی که دوربین به دست از زمین و زمان عکس میگیرد، به تنهایی زنی که برای خودش گُل میخرد! به مردی که راه میرود و زیر لب با خودش حرف میزند. به گدا، به دیوانه. به دیوانه ها هم زل نزنیم، بگذاریم آرام برای خودشان لبخند بزنند، بخندند. بگذاریم آنکه دلش گرفته و اشک میریزد هم با خیال راحت گریه کند

زل نزنیم، زل زدن مایه ی آزار است.

کاش مجلس قانونی وضع میکرد و زُل زدن را جرم اعلام میکرد. کاش سر در هر مدرسه ایی مینوشتند وای بر زُل زنندگان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.