2777
2789
عنوان

سوال شرعی! خواهش میکنم بیاین

2360 بازدید | 27 پست
من دیشب با همسری برنامه داشتیم صبح که پاشدم برم حموم دیدم ای وای پری اومده سراغم.حالا تکلیف من چیه؟آخرسر باید چجوری غسل کنم تا پاک بشم.
تلاش کن،طلاش کن!
اشکال نداره توی اون حالت هم میتونی غسل ج ن ا.. بکنی
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم منظورشون غسل ج ن ا ب ت ه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
هم میتونی غسل جنابت رو الان انجام بدی هم میتونی صبر کنی پاک که شدی با غسل حیض یکجا نیت کنی.اما اگه صبر کنی کارایی که به ادم جنب حرامه رو نباید انجام بدی...میدونی که تو این حال (جنابت ) حتی اب خوردن هم مکروهه.و اینکه بیشتر از 7 ایه قران خوندن حرامه...
مسلمه که نباید تا بعد از پری صبرکنن. الان غسلشونو باید انجام بدن و بعداز پاک شدن از پری هم یه غسل میکنن با دوتا نیت
هم حیض هم ج ن ا..