2777
2789
عنوان

از پوشش باز و امروزی رسیدم به .....

879 بازدید | 16 پست

عزیزای دلم تا آخر بخونید لطفا..

از پوشش باز ومدل موهای چتری و ناخن های رنگا رنگ و موهای رنگارنگ دل کندم.....و دوستان عزیز...خواهرای گلم....دلم خواست باهاتون کمی حرف بزنم...

من عاشق ناخنهام بودم....موهامو دوست داشتم...مدل چتری خیلی بهم میاد...جلوی موهام مدل چتری بودن و یه ارایش ملیح....مانتوهام جلو باز و شلوارام کوتاه....اما جلف نبودم...

چن وقتی بود خسته شده بودم...از ست کردن رژ و روسری و شال و کیف و کفش با لاک...

از ست کردن لباس....از اینک برم جلو ایینه و هی مدل موهامو عوض کنم و بگم این مدل نه...این بهتره..هر روز با دوستا بیرون و کافه ...همیشه میگفتم برا دله خودمه اینکارا

نمیدونم اما با تمام وجودم یکی دوماهی حس کردم زده شدم...خسته شدم..برا کی...برا چی....شرو کردم ب خوندن کتابهای معنوی...آنسوی مرگ...سه دقیقه در قیامت و...در اغوش نور....

و چندین و چند کتاب دیگه از ائمه و آیت الله بهجت و ...

شکر خدا چن وقته چادر میپوشم...یه تار موم مشخص نیست...ناخونامو در آوردم...الانم مرتب و آراسته میگردم اما با حجابم....دوستام در حیرتن و حتی همسرررررررررررم.... شوکه شد وقتی چادر پوشیدم....

من صدای خدا رو شنیدم ...من عاشقانه این راهو انتخاب کردم و امیدوارم قلب و دل و چشمم برای خدا کار کنن...

دوستون دارم..دعام کنید ثابت قدم باشم خواهریا..

اللهم ثبت قلبی علی دینک...

الهی و ربی من لی غیرک...

الهی عزیزم 😍

من این راهو س سال پیش رفتم😊

ثابت قدم باشی جانا😘

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب... کاش منم میتونستم

اینک بگم راحته، لاینطور نیست عزیز دلم...قطعا آدم وسوسه میشه دوباره برگرده به قبل...اینک وای بارونه ..الان میتونسم یه پالتو با یه پوت بپوشم راحت ...

اما حالا چادر و مرتب بودن و کیف و باید تنظیم کرد ...یا با دوستان راحت بودیم اما حالا باید مراعات کنم و خیلی چیزای دیگ....الهی ک هر طوری هستی خدایی باشی و راههای والاتر رو طی کنی غزیز دلم

قربونت برم...خوشحال شدم از اشناییت...میگی چی شد ک این راهو انتخاب کردی؟

واسه من یکم خنده دار شروع شد 😄

البته قبل این ک میخوام بگم ی مدت بود زده بودم تو کار لباسی پوشیده تر،مثل مانتو و لباس خونگی های پوشیده تر و اینا ک ب حرف عشقم بود،میگفت در شأن تو نیست اینجوری خب اون روزی ک من چادر سر کردم اولین بارم نبود ولی اون اولین باری شد ک دیگه درش نیاوردم (قبلش گاهی مناسبات میپوشیدم), می‌خواستم برم کلاس آموزش رانندگی،همه مانتو هامو چون کوتاه بودن یا دور انداخته بودم یا بخشیده بودم فقط ی مانتو داشتم ک سایزش مناسب بود و برای ثبت نام با اون رفتم و شبی ک صبحش کلاس داشتم اولین جلسه بود یادم اومد من مانتو ندارم و اون تکراری هم نمیپوشم😄 محیط ما کوچیکه و نتونستم مانتو مناسبی پیدا کنم این شد ک صبحش با همون مانتو رفتم اما با چادر😍گفتم یا باید ده تا مانتو بخرم یا با چادر برم و چون اوایل اسفند بود و یکم دیگه خرید عید گفتم مانتو خریدم چادرو برمی‌دارم اما خرید عید اول چادر خریدم بعد مانتو 😄😍اینم بگم تا ی سال چادر سر کردم ولی ب نامحرم دست می‌دادم و چیزای دیگه اما آشنایم با ابراهیم هادی 😍 و بودن عشقم زندگیمو عوض کرد و روی رفتارام بیشتر کار کردم مثل همین دست دادن یا شوخی خنده باهاشون😮خب الان خوبم ولی اطلاعات مذهبیم صفره 😥اما حاضر نیستم لحضه مرگمم دربیارم چادرمو 😍به قول گفتنی منو جدایی از چادرم؟ خدانکند😉🙌😍

ببخشید طولانی شد😘

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 
واسه من یکم خنده دار شروع شد 😄 البته قبل این ک میخوام بگم ی مدت بود زده بودم تو کار لباسی پوشیده ت ...

عزززیزم...خیلی هم عااالی...انشالله ثابت قدم باشم قربونت برم...کتاب های معنوی بخون راجب اطلاعات مذهبی..منم مطلع نبودم تا اینک یسری کتابای معنوی خوندم 

عزززیزم...خیلی هم عااالی...انشالله ثابت قدم باشم قربونت برم...کتاب های معنوی بخون راجب اطلاعات مذهبی ...

مرسی عزیزدلم💖

چندتا بهم معرفی کن از چیزای ک خوندی و واقعا خوب و به درد بخور بوده ب نظرت 

من زیاد اهل کتاب خوندن نیستم،حوصله سر بر نباشن

مرسی عزیزدلم💖 چندتا بهم معرفی کن از چیزای ک خوندی و واقعا خوب و به درد بخور بوده ب نظرت  من ...

من کتاب آنسوی مرگ رو خوندم خیلی دگرگون شدم...بعد هم ۳ دقیقه در قیامت ...

بعد هم زندگینامه شیخ رجبعلی خیاط که خیلی دوسش دارم ...و همچنین ایت الله بهجت ک قربونشون برم تک تک کلمه هاش یه کتابه...

همش میگه انجام واجبات..ترک محرمات ....حالشو داشتی مستحبات رو انجام بده...فیض دنیا و اخرت رو میبری..ب همین راحتی

من کتاب آنسوی مرگ رو خوندم خیلی دگرگون شدم...بعد هم ۳ دقیقه در قیامت ... بعد هم زندگینامه شیخ رجبعل ...

مرسی عزیزم ♥

فقط از اینجا رو نفهمیدم

همچنین ایت الله بهجت ک قربونشون برم تک تک کلمه هاش یه کتابه...

همش میگه انجام واجبات..ترک محرمات ....حالشو داشتی مستحبات رو انجام بده...فیض دنیا و اخرت رو میبری..ب همین راحتی

؟؟

آیت الله بهجت کدوم کتابش؟

مرسی عزیزم ♥ فقط از اینجا رو نفهمیدم همچنین ایت الله بهجت ک قربونشون برم تک تک کلمه هاش یه کتابه.. ...

خیلیه کتابهاش...کتابخونه بخش کتابهای معنویش بری زیااده....تیتر کتاب ها رو بخون هر کدومو یه صفحه شونو نگا بنداز ببین کدوم برات دلنشینتره

خیلیه کتابهاش...کتابخونه بخش کتابهای معنویش بری زیااده....تیتر کتاب ها رو بخون هر کدومو یه صفحه شونو ...

باشه عزیزم 💖

مرررررسی ازت😘

وای وای وای ارام عزیزم، این تاپیکت رو من الان خوندم، حالا که دیگه در جمع ما نیستی، چقدر خوشحال شدم که قبل رفتنت محجبه شدی، الهی با حضرت زهرا محشور بشی عزیزم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐