2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 68 پست
من دارم روانی میشم بچم یه سالو نیمشه کارس بهم کرده هر لحظه أرزوس مرگ میکنم خسته شدم بخدا

وای عزیزم منم مثله شمام بخدا هرشب با شوهرم دعوا میکنم ک بیا تو گفتی بچه بچه بدبختم کردی منو چ به بچه بخدا دارم روانی میشم فقط گریه میکنم😭😭😭

محکم بشین دلم این دور اخره

با عرض معذرت از استارتر ولی امید وارم کسایی که یکی رو اسیر میکنن تو خونه یه روز خودشونم اسیر بشن بفهمن  ما ها چی کشیدیم الهی آمین💔💔💔😭😭😔😔😔

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض معذرت از استارتر ولی امید وارم کسایی که یکی رو اسیر میکنن تو خونه یه روز خودشونم اسیر بشن بفه ...

شوهرمن خودشم زیاد بیرون نمیره،یعنی فقط وقتی میخواد  ره سرکار میره.رفیق باز نیست،متاسفانه اهل تفریح هم نیست  

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
چقد بد عادت شده کی اینجوریش کرده ؟ شاید اوایل خوشت اومده هی بغلش کردی اینم عادت کرده خیلی سخته

نه دخترم دوسالش بود این دنیا اومد کولیک داشت گریه میکرد بزرگه میترسید هفته اولم سرما خورده بود خودم  یغلیش کردم

حالا خوبه زجرش برا ماست و ما اذیت میشیم اونا بدخت شدن

من به اون میگم‌ک بدبختم کردی واقعا هم همینطوره منو چ به بچه شوهرم میگه باشه الان هرچی میخوای بگی غرغرکنی و اینا کن ولی اگه اتفاقی واسش بیفته و اونوقت گریه زاری کنی من میدونم و تو باورت نمیشه دیشب اینقدر اذیتم کرد به زور چون میخواستم دارو بدم یکم شیر خورد ۲۰سی سی اونم بالا اوردو از ساعت ۹تا ۸امروز چیزی نخورد هیچی منم تو دلم گفتم خدایا بسه اگه میخوای ازم بگیریش بگیرش چون دارم نابود میشم اگه نمیخوای ازم بگیریش پس خوبش کن‌من دیگه ظرفیت ندارم ۱۷ماه شد دیگه ۱۷ماه عذاب واقعا عذاب حاضرم قسم بخورم ک اذیتایی ک میکنه با عذابی ک مادر ی بچه معلول میکشه یکی هست😭😭

من به اون میگم‌ک بدبختم کردی واقعا هم همینطوره منو چ به بچه شوهرم میگه باشه الان هرچی میخوای بگی غرغ ...

عزیزم جونش سلامت باشه .

این دعاهایی که میکنیم همش بخاطر اعصاب خوردیه خداحفظش کنه بچتو این روزام میگذره بچه ای که کوچیکه ناآرومه بزرگیش خیلی عاقل ومتینه

عزیزم جونش سلامت باشه . این دعاهایی که میکنیم همش بخاطر اعصاب خوردیه خداحفظش کنه بچتو این روزام میگ ...

امیدوارم عزیزم از همه بیشتر اعصاب خوردیم از اینه ک به زور ۴تا قاشق غذا میدم این زوری ک میام ن اینکه به اون با زور باشه سختی و اینا برای خودم بازی کن‌هودو روشن کن دنبالش برو بعد سرفه میکنه همرو بالا میاره و دیگه ام نمیخوره اینجوری تا ۱۰ساعت هیچی نمیخوره