2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 68 پست
پس مجردی و درک نمیکنی عزیزم امیدوارم هیچوقت این حالو تجربه نکنی،همسرمن وقتی دوست بودیم یا نامزد بود ...

صحیح ولی درک میکنم،،اماخب عرض کردم که مثلاراضیش کن باخودش باشگاه بری،توخونه هم میتونی درستوادامه بدی دوست قابل اعتمادی نداری که بذاره باهاش بیرونی جایی بری😮

صحیح ولی درک میکنم،،اماخب عرض کردم که مثلاراضیش کن باخودش باشگاه بری،توخونه هم میتونی درستوادامه بدی ...

دوستامو میشناسه صمیمی ترین دوستم ازدواج کرده بچه هم داره ولی نمیذاره دیگه

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم مشکل بزرگی نیست،ولی واسه منی که همیشه سرم گرم یه کاری بوده خیلی سخته که خونه نشین بشم.د ...

بهتره باهاش خیلی صادقانه صحبت کنی وهمین حرفارو بهش بزنی مردا خیلی واضح متوجه رفتار ما نمیشن باید مستقیم بری سر اصل مطلب انشاا.. که درکت کنه و باهات همراه بشه

یک سالو نیم بغلمه کمرم شکست گلاب بروت دسشویی میرم میفته دنبالم پشت در زار میزنه غذا درس میکنم آویزون ...

چقد بد عادت شده کی اینجوریش کرده ؟ شاید اوایل خوشت اومده هی بغلش کردی اینم عادت کرده خیلی سخته

بهتره باهاش خیلی صادقانه صحبت کنی وهمین حرفارو بهش بزنی مردا خیلی واضح متوجه رفتار ما نمیشن باید مست ...

مشکل اینکه نمیتونم صحبت کنم،بهش میگم ولی زود گریم میگیره و نمیتونم ادامه بدم

خود گریه علامت افسردگی هست زودتر درمان کن تا اوضاعت بدتر نشده

میدونم خودم میفهمم که افسرده ام.وقتی هیچ چیزو هیچکس شادت نکنه افسرده ای دیگه