2777
2789
عنوان

خیابان تهرانسر چه طور برم با مترو

7885 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام با مترو میخوام برم تهرانسر کوچه هفتم... چه جوری برم... گفتن بهم متروی اکباتان نزدیکترینه درسته عایا؟

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که میرم مترو  آزادی همونجا پیاده میشم اتوبوس و تاکسی داره نزدیک هم هست اکباتان چرا🙁

منظورت ایستگاه آزادی شادمانه؟

دوست من از جلوی مترو بیمه اتوبوس سوار میشه میره تهرانسر حالا من خودم نرفتم فقط شنیدم بازم بپرس

میدونید از مترو بیمه کم راهه یا زیاد؟

میدونید از مترو بیمه کم راهه یا زیاد؟

مترو بیمه پیاده شو. از خروجی شماره ۱ خارج شو( خروجی که به سمت غرب نوشته) جلوی مترو تاکسی هست برای تهرانسر

میتونی ایستگاه مترو میدان آزادی هم پیاده شی . اونجا هم اتوبوس داره هم تاکسی

منظورت ایستگاه آزادی شادمانه؟

من مترو ارم سبز رو سوار میشم و ایستگاه میدان آزادی پیاده میشم شادمان رو نمیدونم نرم افزار بلد رو نصب کن یکم باهاش ور برو یاد میگیری کوتاه ترین و بهترین‌ مسیر هارو بهت‌ میگه

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی