2777
2789
عنوان

عکس از تیپ هاتون بزارید ایده بگیریم🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 7440 بازدید | 200 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله به من اینجوری گفتن منم دیگه سمت نقاب نرفتم ولی شدید خوشم میاد حتی چادر جلبابم نقاب داره هروقت ...

عزیزم مگه اهل کدوم شهری؟

تعریف من از عشق همان بود که گفتم... در بند کسی باش که در بند حسین است 

تقریبا اینطوری اگه حال و حوصله واسه بیرون داشته باشم😅

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
عزیزم اونجا فکر کنم لباس شهرت محسوب میشه

واسه چی؟؟؟اتفاقا من چن نفری رو دیدم زدن یکیشون ک خیلی لذت بردم یه خانومیه ک دوقلو داشتن بعد زمانی ک نوزاد بودن دیده بودم بعد چن سال بزرگترشدن هم ت خیابون دیدم هفته پیش دیدم بچه سومش ت کالسکه هستش همسرشم باهاش بود اینقدر ذوقیدم واسم جالب بود😂شدید دلم میخاد باهاش دوست شم ولی نمیدونم سرخیابون چجوری ب زنه بگم نترسه😂😂😂😂😂😂 

واسه چی؟؟؟اتفاقا من چن نفری رو دیدم زدن یکیشون ک خیلی لذت بردم یه خانومیه ک دوقلو داشتن بعد زمانی ک ...

خب اکه اینطوریه به نظرم بزن اشکال نداره

حجاب هر چی کامل تر بهتر

تعریف من از عشق همان بود که گفتم... در بند کسی باش که در بند حسین است