2777
2789
عنوان

عکس از تیپ هاتون بزارید ایده بگیریم🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 7440 بازدید | 200 پست
یه سوال. گفتن اونی ک نقاب میزنه باید همیشه اینجوری باشه یعنی بیرون اینجوریه ت خونه هم نامحرم اومد با ...

کی همچین حرفی زده؟

من فقط داخل مساجد میزنم

تعریف من از عشق همان بود که گفتم... در بند کسی باش که در بند حسین است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترزینبی این واقعا واسم سواله.چون یه مدت علاقه شدیدی داشتم بعد یه شخصی ک مربی قران بودن بهم گفتن این شرایط رو داره منم ترسیدم بیخیالش شدم ولی همیشه ته دلم دوستدارم اینجوری باشه😑

بیرون چی؟ت خونه پیش نامحرم چی؟؟؟چون فقط ت مسجد نیستن نامحرما ک

بیرون نه

خونه هم نه

کدوم مرد نامحرمی با صورت من میخواد تحریک بشه؟

بیرون نه خونه هم نه  کدوم مرد نامحرمی با صورت من میخواد تحریک بشه؟

خب برا چی مسجد میزنید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
همه جا استفاده نمیکنم این چه طرز حرف زدنه

همونطور که از این تیپ همه جا استفاده نمیکنی پس باید بدونی که تو یه سایت عمومی که همممههه قشر آدمی هست هم نباید مدااااام عکست بزاری بازخورد معکوس داره نه تنها جدب نمیکنی بلکه باعث تمسخر و خیلی چیزهای دیگه میشی

از روی خیرخواهی گفتم نه دشمنی دیگه هرجور خود دانی

اون چیزی که شما نمیبینی و چند روز یا ماه دیگه میبینی من دیدم و دارم نصیحتت میکنم 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دخترزینبی این واقعا واسم سواله.چون یه مدت علاقه شدیدی داشتم بعد یه شخصی ک مربی قران بودن بهم گفتن ای ...

اتفاقا بابای من مخالف پوشیه زدنمه

نمیزاره داخل خیابون پوشیه بزنم

بیرون نه خونه هم نه  کدوم مرد نامحرمی با صورت من میخواد تحریک بشه؟

والله به من اینجوری گفتن منم دیگه سمت نقاب نرفتم ولی شدید خوشم میاد حتی چادر جلبابم نقاب داره هروقت قبل بیرون رفتن میزنم روصورتم هعی ذوق میکنم بعد برمیدارم😂عقدص ت دلمه اصن😂