من خودم از وقتی این روشو پیشه کردم راضی هستم تازه فهمیدم چقدر بچه بودم که انقدر کنارشون بودمو هرجور دوستداشتن رفتار میکردن البته ک از دخالتهاشون و فضولیای الکی شون راحت شدم . نظر شما چیه 🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب شوهراتون چیزی نمیگن؟ اونا راحت میان خونه مادر شما اون وقت؟
من هفته ای ی بار یا دوهفته ی بار مهمون میرم خونه مادرشوهرم شوهرمم دیگه تو طول هفته نمیره مگه اینکه مامانش بهونه تراشی کنه ک بیا مثلا ابگرمکن روشن کن😑😒
ولی هرروز خونه مامانم ی سر میزنم اما شوهرم هفته ی بار برای شام میاد
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
مثلا چند وقت يكبار سر ميزنيد؟ من گاهي هفته اي يه شام يا دوهفته اي يكبار بستگي داره دعوت بكنن يا نه& ...
من بعد دعوای ک باهامون داشتن و قطع رابطه و اینکه خودشون پا پیش گذاشتن برا آشتی خودم به شخصه ۱۰ روزی یکبار برا چند ساعت با شوهرم میرمو میام یا مثلا کاری باشه میریم ی دوساعت و برمیگردیم
جالبه ۹۰درصد اینایی که اینجا از رو ندادن به خونواده شوهر گفتن طرفدار سردار و امام زمان و ظهور و...... تو تاپیکاشون یا تاپیکای بقیه بودن ببخشید استارتر باید میگفتم اینو
من رک و راست ب شوهرم گفتم از فرهنگ خونوادت خوشم نمیاد خیلی بی ادبن و غیبت میکنن و ایراد گیرن.منم نمیرم زیاد خونشون پشت سرم خیلی گلایه میکنن ولی مهم ذهنمه ک دگ الا ارومه
جالبه ۹۰درصد اینایی که اینجا از رو ندادن به خونواده شوهر گفتن طرفدار سردار و امام زمان و ظهور و..... ...
چ ربطی ب هم داره این دوتا موضوع چ تشبیه چرتی... 😑
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️