2777
2789
عنوان

رفت و آمد کم با خانواده شوهر و آرامش مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دوسال کلا قطع رابطه بودم الانم دارن موس موسمو میکنن خیلی آدم شدن البته من حد گذاشتم حالا نمیدو ...

اره منم ی چند ماهی قطع رابطه بودیم وای عالی بود البته مقصر خودشون بودن الانم باز اومدن سمتمون ولی من دیگه زیاد نمیرم و خودشون متوجه شدن

دخترم.همنفسم 😍❤
خب شوهراتون چیزی نمیگن؟ اونا راحت میان خونه مادر شما اون وقت؟

من هفته ای ی بار یا دوهفته ی بار مهمون میرم خونه مادرشوهرم شوهرمم دیگه تو طول هفته نمیره مگه اینکه مامانش بهونه تراشی کنه ک بیا مثلا ابگرمکن روشن کن😑😒

ولی هرروز خونه مامانم ی سر میزنم اما شوهرم هفته ی بار برای شام میاد

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
مثلا چند وقت يكبار سر ميزنيد؟ من گاهي هفته اي يه شام يا دوهفته اي يكبار بستگي داره دعوت بكنن يا نه& ...

من بعد دعوای ک باهامون داشتن و قطع رابطه و اینکه خودشون پا پیش گذاشتن برا آشتی خودم به شخصه ۱۰ روزی یکبار برا چند ساعت با شوهرم میرمو میام یا مثلا کاری باشه میریم ی دوساعت و برمیگردیم 

دخترم.همنفسم 😍❤
اره منم ی چند ماهی قطع رابطه بودیم وای عالی بود البته مقصر خودشون بودن الانم باز اومدن سمتمون ولی من ...

😉👍 بهترین کارو میکنیم 😉👍

من هی دخالت می‌کرد الان کمتر زر میزنن😂😂

شوهرم میگه خانوادم نیستن چه آرامشی داریم😂😂😂

هیچ

جالبه ۹۰درصد اینایی که اینجا از رو ندادن به خونواده شوهر گفتن طرفدار سردار و امام زمان و ظهور و...... تو تاپیکاشون یا تاپیکای بقیه بودن ببخشید استارتر باید میگفتم اینو

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

من رک و راست ب شوهرم گفتم از فرهنگ خونوادت خوشم نمیاد خیلی بی ادبن و غیبت میکنن و ایراد گیرن.منم نمیرم زیاد خونشون پشت سرم خیلی گلایه میکنن ولی مهم ذهنمه ک دگ الا ارومه

من رک و راست ب شوهرم گفتم از فرهنگ خونوادت خوشم نمیاد خیلی بی ادبن و غیبت میکنن و ایراد گیرن.منم نمی ...

اره واقعا . ولی خانواده شوهر من مخصوصا مادرشوهرم یجور خودشو خوبه نشون میده و غییت کسی رو نمیکنه .ولی من کم کم شناختمش ک همش فیلمش بوده

دخترم.همنفسم 😍❤
جالبه ۹۰درصد اینایی که اینجا از رو ندادن به خونواده شوهر گفتن طرفدار سردار و امام زمان و ظهور و..... ...

چ ربطی ب هم داره این دوتا موضوع چ تشبیه چرتی... 😑

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
چه ربطی داشت این ایکبریهاروباامام زمان یکی کردی استغفرالله

عزیزم خدای شما خدای اونام هس حتما درون ماها چیزی هس که اون رفتارارو ازشون جذب کردیم درضمن کسی مقایسه‌ای نکرد یه دورم پستمو بخون

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
😉👍 بهترین کارو میکنیم 😉👍 من هی دخالت می‌کرد الان کمتر زر میزنن😂😂 شوهرم میگه خانوادم نی ...

باورتون نمیشه شوهر منم گفت تو این چند ماهی ک قطع رابطه بودیم ۵۰ درصد ارامش اعصابم برگشت🤣

دخترم.همنفسم 😍❤