2777
2789
عنوان

رفت و آمد کم با خانواده شوهر و آرامش مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 90 پست
چه ربطی داشت این ایکبریهاروباامام زمان یکی کردی استغفرالله

بلخره هر جا میرن بعضی ها باید ی بحث خارج از موضوع درست کنن ک دوا بشه دیگه

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

من که هفته ای دو یا سه بار میرفتم ولی خودشون دلشون نمیخاد ما بریم یه زنگ نمیزدن یا یه بار نمیومدن حتی نمیگفتن بیاین خونمون منم دیگه خسته شدم از بی محلی هاشون نمیرم اونا هم از خداشونع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی ب هم داره این دوتا موضوع چ تشبیه چرتی... 😑

اخ ۹۰درصد کاربرایی که اینجا بودن از صب داشتن دم از انسانیت میزدن خب شوهرتم‌انسانه و نمتونه که کسایی رو که یه عمر باهاشون زندگی کرده بخاطر شما بذارتشون کنار حرفم‌اینه 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
از قدیم گفتن شیرین برو شیرین بیا هر رفت و امدی باید تعادل داشته باشه با هر کسی فرق نداره خانواده همس ...

موافقم . من دیر فهمیدم اما الان صبح تا شبم تنها باشم توخونه تا شوهرم بیاد از سرکار اصلا نمیرم خونشون . چون خیلی بهم نزدیکیم 

دخترم.همنفسم 😍❤
اخ ۹۰درصد کاربرایی که اینجا بودن از صب داشتن دم از انسانیت میزدن خب شوهرتم‌انسانه و نمتونه که کسایی ...

عزیزم شوهر من ب شخصه خودش متوجه شده ک خانوادش چقدر اذیتش کردن الانم معمولی رفت و امد میکنیم .بالاخره هرکسی عقل داره چ خانواده خود ادم چ خانواده همسر

دخترم.همنفسم 😍❤
عزیزم خدای شما خدای اونام هس حتما درون ماها چیزی هس که اون رفتارارو ازشون جذب کردیم درضمن کسی مقایسه ...

بروباباآدم تاموذی گری وبدی نبینه بدنمیشه من که اینطورم محبت ببینم سریع جذب طرف میشم ولی موذی بازی وبی محلی وکم اعتنایی ببینم مثل خودطرف برخوردمیکنم همه همینطورن نگوکه توفرشته ای

وقتی خودشون دوسدارن کم بریم . خودشون ی دعوای راه میندازن ک ما نریم .چرا باید رفت من خودم ادمی هستم ک خیلی به همه احترام میزارم اما ی دفعه دل بریدم خیلی بی احترامی دیدم خسته شدم 

دخترم.همنفسم 😍❤
اخ ۹۰درصد کاربرایی که اینجا بودن از صب داشتن دم از انسانیت میزدن خب شوهرتم‌انسانه و نمتونه که کسایی ...

عزیزم مساعل عقیدتی ربطی ب این موضوعات نداره خب عروس ی خانواده ام ادمه چ گناهیی کرده ک هی اذیت و اذار ببینه از طرف خانواده شوهر؟ 

خدا شاهده من میرم میشینم بعد شام کمک میکنم میام خونه... ن کلامی حرف و دخالت ن توهین هیییچ... بغیر از احوال پرسی و حرفای روزمره کلامی ازم شنیده نمیشه... 

ولی انقد تیکه میندازن بهم و من مجبور ب سکوتم اون لحظه جلو چشم خودم شوهرم رو یاد میدن ک چرا واسه زنت فلان کارو میکنی ما خوشمون نمیاد! و مساعل دیگه... 

ب نظر شما من ک مثلا از شهادت سردار ناراحتم و منتظر ظهور امام زمان باید هر روز با این خانواده رفت و امد کنم؟ 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

اگه قراره در اینده همین بالارو سر بچه هامون بیاریم همون بهتر ک با ما قطع رابطه کنن . بخدا دلم پره خیلی ناراحتم . پدر و مادر شوهرم فقط فکر خودشونن تظاهر گر هستن

دخترم.همنفسم 😍❤
عزیزم مساعل عقیدتی ربطی ب این موضوعات نداره خب عروس ی خانواده ام ادمه چ گناهیی کرده ک هی اذیت و اذار ...

آره عزیزم چون خاندان شوهرقدیسه هستندوشمابدی حتماکه این فرشتگان معصوم اینکارارومیکنن😐