2777
2789
عنوان

رفت و آمد کم با خانواده شوهر و آرامش مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 90 پست
بروباباآدم تاموذی گری وبدی نبینه بدنمیشه من که اینطورم محبت ببینم سریع جذب طرف میشم ولی موذی بازی وب ...

ن فرسته نیستم ولی میتونم انسان باشم رابطه من با خونواده‌ش هیچ ربطی به رابطه شوهرم با خونواده‌ش نداره قبل من یه عمری رو با اونا زندگی کرده حق ندارم از خونواده‌ش جداش کنم حرفم اینه بدجنس نباشیم   

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
عزیزم مساعل عقیدتی ربطی ب این موضوعات نداره خب عروس ی خانواده ام ادمه چ گناهیی کرده ک هی اذیت و اذار ...

واقعا خجالت اور چنین مادرای عقده ی هستن زورشون میاد پسرشون ب زنش توجه کنه  . من خودم شاهدم وقتی شوهرم جلو مادرش میگه فلان چیزو بخرم برا زنم میگه وااا چ هوا زنشو داره بارها شده یا غذا کشیده سرسفره مادرش هی ی چی گفته. خسته شدم واقعا برا شامو ناهارم دیگه نمیرم مگر به اجبار

دخترم.همنفسم 😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مساعل عقیدتی ربطی ب این موضوعات نداره خب عروس ی خانواده ام ادمه چ گناهیی کرده ک هی اذیت و اذار ...

بالاخره یه عمری رو باید باهاشون بگذرونیم جزء جدانشدنی زندگین خونواده شوهر شاید یه مدت بعد خودشون ازرفتارخودشون زده بشن البته نباید بهشون نخ داد قطع رفت‌وامدم درست نیس  

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
ن فرسته نیستم ولی میتونم انسان باشم رابطه من با خونواده‌ش هیچ ربطی به رابطه شوهرم با خونواده‌ش نداره ...

ما که بدجنس نیسم عزیزم حرف ما اینکه شوهرای خودمونم دگ دوسندارن زیاد رفت و امد کنن. بخدا قسم ک من همیشه تعریفشونو میدادم دگ شوهرم بعد دعوا دل برید خسته شد . و الا واقعا پدر و مادرای خوبیم تو جامعه هست به چشمم دیدم 

دخترم.همنفسم 😍❤
اگه قراره در اینده همین بالارو سر بچه هامون بیاریم همون بهتر ک با ما قطع رابطه کنن . بخدا دلم پره خی ...

بخدا من مادرشوهرم تو هیچ مناسبتی تو عقدم نیمد هیییچ. شوهرم تنها کادو میخرید میداد خواهر رفیقش تزعین میکرد تنها میومد یا خودمو میبرد

حنابندون با چ ذوقی رفتم لباس پفی شاینی دوختم ی روز مونده بود مادرشوهرم بهم زد

شوهرم ی نیم ست خریده بود داد مادرشوهرم ک تو ی مناسبت بیاره نیاورد ک هیچ روز عروسی تو گردن خواهرشوهرم بود... 

فقط ازم توقع کلفتی کردن دارن... جلو خودم شوهرن رو یاد میدن و دواش میکنن ک چرا برای زنت فلان کارو کردی یا چرا با خانواده زنت میری شمال و مسافرت... 

داعم تیکه میندازن

22 سالمه مادرشوهرم میگه من عین زنای35 ساله ام حالا بخدا عکسمو میذارم ببین استارتر من کجا 35 بهم میخوره اخه

ی لباس میپوشم همش میگه اندامت ایراد داره از این لباسا نپوش قدم 165 وزنم 50.خب من الان باید هررروز اونجا باشم؟ 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
😂😂 خودشونم می‌فهمن زندگی چخبره

اره ارامش مطلق بخدا راحت بودم الانم راحتم چون شوهرم میره کاری داره اما من کمتر میرم حس کردم از اینکه من میرم ناراضی هستن چرا برم ها من ک این همه کمک مادرش بودم اخرم منت فقط گذاشت 

دخترم.همنفسم 😍❤
آره عزیزم چون خاندان شوهرقدیسه هستندوشمابدی حتماکه این فرشتگان معصوم اینکارارومیکنن😐

بخدا بریدم از دستشون کمتر میرم خب کمتر اذیت میشم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اره ارامش مطلق بخدا راحت بودم الانم راحتم چون شوهرم میره کاری داره اما من کمتر میرم حس کردم از اینکه ...

نه مادر شوهر من هی میخواد منو ببره خونشون من نمیرم😂 حس میکنم پدر شوهرم نمیخواد

هیچ
بالاخره یه عمری رو باید باهاشون بگذرونیم جزء جدانشدنی زندگین خونواده شوهر شاید یه مدت بعد خودشون ازر ...

پسرش خواست هرروز بره من همون هفته ای ی بار رو میرم اونم اگر زنگ بزنه دعوت کنه زنگ نزده همونم نمیرم. 

بخدا من مادرشوهرم تو هیچ مناسبتی تو عقدم نیمد هیییچ. شوهرم تنها کادو میخرید میداد خواهر رفیقش تزعین ...

تو که قد و وزنت خوبه . راست میگن قدیمیا وقتی کسی نمیتونه مثلت باشه هی ایرادتو میگه

دخترم.همنفسم 😍❤
اون خودش هروقت بخوادمیره تونگران نباش

حرفم باشما نبودا بخودت میگیری من اصن شمارو ریپ نکردم اولش منظورم اونایی بود که میگفتن خداروشکر ن خودم و شوهرم میریم خونشون ن اونا میان از جبهه گرفتنت معلومه رفتارت با خونواده شوهرتم چطوره اونان بهت کاری نداشته باشن تو بهشون کار داری 😂😂😂😂 ریپ نفرمایید که جواب نمیدم‌حتی اگه فحشم بدی 👍👊

پسرش خواست هرروز بره من همون هفته ای ی بار رو میرم اونم اگر زنگ بزنه دعوت کنه زنگ نزده همونم نمیرم.& ...

والاماکه هیچوقت دعوت کردنی توکارنیست خودمون هرازچندوقت بی دعوت میریم اونم فقط به خاطرشوهرم