2777
2789
عنوان

من آخرش از نامزدم یه بدبین می سازم

124 بازدید | 11 پست

از بس ساده ام هر اتفاقی برام بیوفته یا هر چی ببینم رو براش تعریف میکنم دست خودم نیست باید بگم و تعریف کنم

اینجوری شاید فکر دیگه ای راجبم کنه و فکر کنه منم مثل اونام یا اشتباه از منه در حالی که اصلا اهل این چیزا نیستم از سادگیم میام تعریف میکنم

مثلا برم بازار پسره کاری کنه یا چیزی بگه میرم براش تعریف میکنم کسی پیام بده بهش میگم راننده اسنپ چیزی بگه بهش میگم میگم تو خوابگاه گل میکشن و مشروب میخورن میگم بچه ها دانشگاه خیانت می‌کنن

خاک تو سر من چرا اینجوری ام 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون اینطوری نمیتونه بهت اعتماد کنهفکر می‌کنه قراره حرفها و کارای اونم واسه دیگران تعریف کنی

نه نامزدم چیزی از بقیه تعریف کنه من فکر نمیکنم کارای منم می‌ره برا بقیه تعریف می‌کنه چون نامزد یا شریک زندگی آدم خیلی فرق داره تا اتفاقاتی که برات میوفته یا رفتاری از یه همکلاسی می بینی