2777
2789
عنوان

دنبال مرکز مشاوره خوب بجنوردممم

| مشاهده متن کامل بحث + 10571 بازدید | 36 پست
فرهنگسرا کجاست عزیزم، آخه بجنوردی نیستم نمیدونم!!!

طرف امیریه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

عزیزم فقط دکتر خشایار نعماوی زاده. من کلی پیش اینو اون رفتم برای مشاوره فقط الکی پولمو دور ریختم. اما این یکی کارش واقعا عالی بود. شمارشو واستون میذارم 09351305590 البته مطبش تهران هستش اما مشاوره تلفنی هم میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در چه مورد میخوای عزیزم؟

من تعريف كلنيك «روانپزشكي-روانشناسي» دكتر «فرزانه كرمي» را زياد شنيده بودم. هم روانپزشك هستند و هم روانشناسي كار ميكنند.

من خودم از مراجعه کننده های دکتر «فرزانه كرمي» متخصص روانپزشكي (اعصاب و روان) هستم خیلی راضیم، یکی از دوستام اضطراب شدید و پانیک داشت که اون اول رفته بود پیش ایشون خیلی کمک کرده بود منو هم برای افسردگی معرفی کرد. خیلی حالم بهتر شده. من پیش روانپزشکای خیلی زیادی رفتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تا اینکه توسط یکی از دوستام رفتم پیش دکتر «فرزانه كرمي» واقعا تو کارشون تبحر دارن. چند سالی بود که مشکل اعصاب داشتم ولی الان حالم خیلی خوب شدم.

فعاليت شون در زمينه هاي: افسردگي، اضطراب، اسكيزوفرنيا، دوقطبي، اعتياد جنسي، خواب، خوردن، استرس، روان تني، اختلالات كودكان(پيش فعالي، رفتاري، تيك، يادگيري)، مشاوره تحصيلي، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادگي و... است.

يه حسني كه داره اين است كه؛ (( به صورت تلفني و آنلاين هم بيمار ويزيت ميكنند.))

مطبشون شلوغ است و از قبل بايد هماهنگي كنيد.

آدرس مطبش توی اصفهان، خيابان سجاد، خيابان سپهسالار، خيابان مسرور، نبش چهار راه حضرت قائم، طبقه اول

تلفن؛ ٣٦٣٠٣٣٩٦-٠٣١

همراه؛ ٠٩٩٤٠٦٨٢٨٩٦

آخه مشکل من اینه که شوهرم همراهی نمیکنه دیگه وگرنه که شاید حل میشد اون دفعات قبلی که رفتیم

سلام ببخشید شما پیش خانم دکتر باور رفتین ؟ کارشون چطور بود ؟

وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم   
چه عالی انشالله که برا منم نتیجه بخش باشه، راستی دوستتون کی رفتن، نکنه الآن برم بگن دکتر رفته خارج

سلام شما هستید باهات کار داشتم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»