2777
2789
عنوان

دنبال مرکز مشاوره خوب بجنوردممم

| مشاهده متن کامل بحث + 10576 بازدید | 36 پست
مرسی عزیزم لطف کردی امیدوارم واقعا نتیجه بگیرم آخه خصوصی رفتم هزینه هم کردم ولی هیچی، میشه بپرسم دوس ...

والا دوستم داشت جدا میشد فقط همینو میدونم . که بعد اومد گفت خیلی خوب بود. و بهتر از کلینیک های دیگه بود  اتفاقا گفت قبلش رفته همین کلینیک تو کوچه کاریز اینا خکب نبو ه و فلان تا اینکه اینجا نتیجه گرفته. من در حریان جزییاتش نبودم

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوستم داشت جدا میشد فقط همینو میدونم . که بعد اومد گفت خیلی خوب بود. و بهتر از کلینیک های دیگه ...

چه خوب پس نتیجه بخش بوده آره منم خصوصی رفتم و دردی دوا نشد دیگه دیشب با دوستم صحبت میکردم که جدا میشم گفت این بارم برو پیش یه مشاور دیگه که اگه جدا شدی عذاب وجدان نگیری، حداقل میگی چندتا مشاوره رفتم و واقعا درست نشد

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
چه جااب بجنوردم ۱۰۰ تومان میگیره ....

آره جلساتشون یه ساعته اس بعضی جلسات میگه باید 2ساعتم بمونی 300 میشه

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
والا دوستم داشت جدا میشد فقط همینو میدونم . که بعد اومد گفت خیلی خوب بود. و بهتر از کلینیک های دیگه ...

بعضی از روانشناسا فقط میخوان سریع زمان جلسه بگذره

ولی من پیش دکتر باور رفتم همه ی حرفاشو مو با مو انجام دادم نتیجه شو دیدم خدا و شکر

بعضی از روانشناسا فقط میخوان سریع زمان جلسه بگذره ولی من پیش دکتر باور رفتم همه ی حرفاشو مو با مو ا ...

آخه مشکل من اینه که شوهرم همراهی نمیکنه دیگه وگرنه که شاید حل میشد اون دفعات قبلی که رفتیم

حالا برو اینجا انشاالله که حله. من تعریفشو زیاد شنیدم

مرسی عزیزم خدا رو شکر بازم معرفی کردین حتما میرم، میشه فقط اگه خواستین بعدا از دوستتون بپرسین که واقعا خوب بوده، هزینه هاش چطور بوده و چند جلسه رفتن؟؟

مرسی عزیزم خدا رو شکر بازم معرفی کردین حتما میرم، میشه فقط اگه خواستین بعدا از دوستتون بپرسین که واق ...

والا من بجنورد نیستم. ولی به من گفت خیلی خانم دکتر خوشبرخورد و مهربونیه و دلسوزانه وقت میزاره و باسواد. میگفت  خارجم پذیرش گرفته . فقط گفت کارش خ خوب بوده در مورد هزینه هم گفت خ کمتر از جاهای دیگه و بیشتر وقت میزارن بدون هزینه دیگه. چند جلسه اینا و... توصیح نداد

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
والا من بجنورد نیستم. ولی به من گفت خیلی خانم دکتر خوشبرخورد و مهربونیه و دلسوزانه وقت میزاره و باسو ...

چه عالی انشالله که برا منم نتیجه بخش باشه، راستی دوستتون کی رفتن، نکنه الآن برم بگن دکتر رفته خارج

[QUOTE=118998487]چه عالی انشالله که برا منم نتیجه بخش باشه، راستی دوستتون کی رفتن، نکنه الآن برم بگن ...

خدا کنه باشن وگرنه دیگه نمیدونم باز پیش کی برم وقتمو و هزینه اش رو بذارم که عایا نتیجه بده یا نه مرسی گلم دعا کن دیگه

خدا کنه باشن وگرنه دیگه نمیدونم باز پیش کی برم وقتمو و هزینه اش رو بذارم که عایا نتیجه بده یا نه مرس ...

اگ وقت کردی یه سری هم ب فرهنگسرا بزن از طرف نیرو انتظامی هم مشاوره رایگان دارن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اگ وقت کردی یه سری هم ب فرهنگسرا بزن از طرف نیرو انتظامی هم مشاوره رایگان دارن

فرهنگسرا کجاست عزیزم، آخه بجنوردی نیستم نمیدونم!!!