2777
2789

سلام.

شوهرم خیییلی به بو گوشت حساسه .حتی خورشت که درست میکنم اول گوشت رو یه کوچولو با آب می زارم جوش بخوره بعد از آب میگیرم و و زیر شیر آب میگیرم و باهاش خورشت درست میکنم به غیر این کار گوشت  رو میگه بو میده.

حالا با این اوصاف وقتی گوشت چرخ کرده رو تو مواد ماکارونی استفاده میکنم میگه بو میده .چطوری درست کنم گوشت بو نده؟؟؟

ممنون میشم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیازو دارچین بزن

میزنم.چقدر سرخ کنم 

من اول پیاز رو رنده میکنم بعد گوشت چرخ کرده می ریزم و سرخ میکنم بعد آبلیمو میزنم و رب و بقیه مواد 

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
من ماکارونی با سویا میپزم خیلی هم عالی میشه خودم و شوهرم عاشقشیم

سویا خور هم نیس😡

من ک متنفرم از گوشت تو ماکارونی بو نده ام بدم میاد ولی ماکارونیام خیلی خوب میشه . 

سیب زمینی 

سویا با یکممم گوشت چرخ کرده خیلی ریز چرخ 

قارچ 

پیاز

فلفل دلمه 

چند مدل ماکارونی 

پودر سیر 

زردچوبه

فلفل سیاه 

نمک 

عالی میشههه

خداروشکر هر سکینه سه پستونی شده تحلیلگر سیاسی 😂😂

به نظرم زیر اب نگیر این چه کاریه 

من گوشت رو که از جای معتبر میخرم اصلا و ابدا بو نمیده 

شوهر منم از بوی گوشت بدش میاد کلا گوشت نمیخوره متنفره از گوشت 

ولی غذام اصلا بو نمیده 

شما ادویه مخصوص گوشت بزن 

زعفرون و دارچین بزن

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

پیاز زیاد با گوشت حسابی با فلفل سیاه تفت بده بعد فلفل دلمه بزن بوشو کامل میگیره بعدهم رب و ادویه اصلا بو نمیده

خورشتت رو هم گوشتتو خوب تفت بدی اصلا بو نمیده

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️