2777
2789
عنوان

عادت های بامزه خودتون و شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 124 پست

عادت شوهر من قبل از سر کار رفتن....

بالشت کوچیک میذاره بین زانوهام پتومو صاف میکنه ماچ میکنه میره تو هال مودم خاموش میکنه پرده هارو میزنه کنار برای گل ها و محافظ تلویزیون خاموش میکنه و میره سرکار.

عادت من:

همیشه ی خدا در توالتو باز میزارم.😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم یبار تو حموم داشت یکیو فحش ناموسی بد میداد بعدا پرسیدم گفت داشتم با طرف دعوا میکردم تو خیالم بهش گفتم روانی بیا برو پیش پزشک 

برای کار بهتره شوهرم یه صلوات و یه دعای خیر برای زندگی بهترمون مهربونا ❤🌹
شوهرم یه عادتی داره هر وقت دعوامون میشه گور میزنه  میگه میخام فضای غم تموم شه و یا آروق میزنه ...

عادت مرداس 😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینکه بد نبود..من هر بار میرم حموم حولمو از عمد نمیبرم بعد هی صداش میکنم که حولمو بیار..یه بار با هم ...

باهم میرین حموم خجالت نمیکشی شما از همسرت؟؟ببخشیدا ولی من واقعا واسم سوال شده ک پرسیدم

تو نی نی سایت دیدم. خیلیا با همسراشون. میرن حموم

تو ذهن من یه جوریه انگار ادم خجالت میکشه تن لخت وایسه جلو شوهرش و حموم کنه🤦🏻‍♀️😑

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ماهمیشه عادت داریم با هم میریم دستشویی...🙈یکی روی فرنگی یکی ایرانی میشینه😊😊😊البته فقط شماره ۱ ق ...

😆⁦

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ماهمیشه عادت داریم با هم میریم دستشویی...🙈یکی روی فرنگی یکی ایرانی میشینه😊😊😊البته فقط شماره ۱ ق ...

😲😲😲😲😲اینو دیگه نشنیده بودم😂😂😂😂

کاربر روژان۷۵ هستم تعلیق شدم😭😭😭😭😭😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😕😕😕😕

وای خدای من

چجوری روتون میشه😑😅🤦🏻‍♀️

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙