2777
2789
عنوان

عادت های بامزه خودتون و شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 124 پست

من عادت دارم بعداز التماس دعا باشوهر از حموم که میام اندازه یه شام غذامیخورم شوهرمم یه عادت عجیبی داره شعر یا آهنگو حرفای زشت میزاره جای اون کلمه 

برای کار بهتره شوهرم یه صلوات و یه دعای خیر برای زندگی بهترمون مهربونا ❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بد نبود..من هر بار میرم حموم حولمو از عمد نمیبرم بعد هی صداش میکنم که حولمو بیار..یه بار با هم رفتیم حموم تن پوشمو آورد گفت حوله سرتو بیار داری میای حموم...بعد که داشتم حولمو میپوشیدم بهم نگاه کرد گفت یعنی یک بار یک کارو بهت سپردم..نگاه کردم دیدم حوله سرمو یادم رفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر سخت است زن بودن

عادت با مزه من اینه که ...هرچی فک میکنم چیزی ب ذهنم نمیرسه:\ کلا چیزی ب صورت عادت ندارم هر لحظه ی کار غیر قابل پیش بینی میکنم:| ولی عادت بامزه شوهرم اینه که...راستش اینم چیزی ب ذهنم نمیرسه کلا بامزس:|ولی خیلی وقتا هم گند میشه😕

و من یتوکل علی الله فهو حسبه❤️❤️❤️
اینکه بد نبود..من هر بار میرم حموم حولمو از عمد نمیبرم بعد هی صداش میکنم که حولمو بیار..یه بار با هم ...

😂😂😂😂😂😂😂

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

عادت من و شوهرم اینکه جمعه ها حتما باید صبحانه تخم مرغ با روغن بخوریم اونم در حد خود کشی😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همسر من در طول شب هربار از خواب ميپره به من ميگه "شب بخير عزيزم"، تا صبح بيست بار شب بخير ميگه 😂

چه‌جالب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شوهرم یه عادتی داره هر وقت دعوامون میشه گور میزنه  میگه میخام فضای غم تموم شه و یا آروق میزنه ...

وای خدای من 😂😂😂😂😂😂😂😷

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ماهمیشه عادت داریم با هم میریم دستشویی...🙈یکی روی فرنگی یکی ایرانی میشینه😊😊😊البته فقط شماره ۱

قبل رفتن هرکی زودتر جیش داشته باشه میگه تو نداری؟ اون یکی هم طبق عادت اگ هم نداشته باشه میره..😊😊😊