2777
2789
عنوان

زنیکه پر از سکوته

477 بازدید | 47 پست

شماها وقتی خونواده خودتون می اد مهمونتونمیشه چن روزی شوهراتون چکار می کنه شوهر من کم بهم پول میده که یوقت خرج اینا نکنم ولیخدا شاهده 380تومن گوشت خریدن اوردن و وقتی رفتیم بیرون چن باری واسه خونم خرید کرده مادرم چکار کنم از دست این شوهر خدا لعنت کرده ام دلم خونه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر نامرد و نفهم. با خانوادش خوب رفتار کن و صمیمی و دوستانه شاید خجالت بکشه

افرین.

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

هااان؟

الان زنیکه چی بود این وسط؟؟

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
هااان؟ الان زنیکه چی بود این وسط؟؟

منظورم زنی که هواسم نبودم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
منظورم زنی که هواسم نبودم 

آهااان 🙃

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
چه قدر نامرد و نفهم. با خانوادش خوب رفتار کن و صمیمی و دوستانه شاید خجالت بکشه

با اونا از عید قط ارتباط کردم 

با اونا از عید قط ارتباط کردم 

همین دیگه

مشکل پیدا شد