2777
2789
عنوان

زنیکه پر از سکوته

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 47 پست

چرا بعضی ها انقدر بی درک و بی منطقن..آخه وقتی دونفر باهم یکی میشن دیگه خونواده ی من خونواده ی تو نداره..

خرج چند روز مهمونی واقعا انقدر کمر شکنه که باید اینجوری رفتار کنن؟؟؟

واقعاخجالت نمبکشه بابات بایدگوشت بخره 

خونئاده من اینن به فکر بچه هاشونن گفتن اجاره ای گفتیمیچیزی بخریم بیاریم منم راضی نیستم پول همدادم ولی نخاستن 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه عزیزم یکی از علتاشه. پا پیش بزار. مرد همسنه حتی خودشم خانوادشو کنار بزاره بازم لج میکنه.&nb ...

عزیزم ائناعیدموزهرمار کردن منم دیگه گفتم اسمشونو نمیارم بی جا و بی هیچکاری همه جا خرابم می کنن 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
ببخشیدا شوهرتون نوبره بخدا  من خانواده خانمم میان خونم یدونه نون میگیرن باهاشون حساب میکنم

چقد خوبه که با فهمیده این ولی چکار کنم وقتی گیر یه مشت اشغال افتادم خودمم دارم خود خوری می کنم خونئادم در کل یجئرایی کمک می کنن که خرجی اضافه نشه ولی خب منم راضی نیستم چون حرومزاده قدر نمی دونه 

خودت رو ناراحت نکن..

سعی کن همیشه پول مخفی داشته باشی.. نه تنها توی این مواقع برای بقیه روزهای زندگیت هم محتاجش نباشی..

اینطور که معلومه شوهرت از متکی بودن مالی بهش داره سو استفاده میکنه برای کنترل شما..

سعی کن تا جایی که میتونی مستقل بشی از لحاظ مالی ازش

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
چقد خوبه که با فهمیده این ولی چکار کنم وقتی گیر یه مشت اشغال افتادم خودمم دارم خود خوری می کنم خونئا ...

اگر حرف حساب سرش میشه باهاش صحبت کنین وگرنه فایده نداره

کاربر مرد هستم 
همین دیگه مشکل پیدا شد

نمی دونی چیااوردن سرم همه خوشگلیم جئنیم داره میره کنار مردی که ازش متنفرم ولی مجبورم 

اگر حرف حساب سرش میشه باهاش صحبت کنین وگرنه فایده نداره

واقعا به نظر شماچی باید گفت بهکسی که سی سالشه یعنی عقلش نمی رسه خودش غرور نداره اشغال 

سعی کن یه پولی کنار بزاری بر این وقتها بعضی نروا اینجورین مخصوصا که با خانواده خودش قطع رابطه این

احترام می ذاشتم ولی وظیفه دونستن رفتن ابرومو بردن دایش بهم مزاحمت ایجاد کرد از گوشیم شماره خالمو برداشت متم دیگه زدم به سیماخر گفتم دیگه بسه بخدا من ناموس خود شما هستم ولی وقتی نمیفهمین منم می دونم از حق خودم دفاع کنم و جواب هر کی که گوه میخوره رو بدم