2777
2789
من تا روز آخر که رفتم زایمان کنم تو توالت بیمارستان هم بالا میاوردم ولی خواهرم از روز اول تا آخر انگ ...

خدا رو شکر به سلامتی زایمان کردید  من حالا کلیییی دارم تا زایمان دلم میخواد بمیرم 

خدایا مواظب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۱۰ .حالت تهوع .استرس . دل درد . لکه بینی بدون دلیل دارم😔.خدا عاقبت منو و نی نی روبخیر کنه فقط. ایشالا بقیتون به سلامتی بگذرونید🙏

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
عزیزم چیکار کردی هماتوم رفع شد چند درصد بود؟  منم هماتوم دارم

هماتومم 5/5سی سی بود . ده رو آمپول پروژسترون زدم و استراحت مطلق خوب شدم تا دو هفته لک قهوه ایی داشتم دو روز اولم خونریزی 

و خدایی که در این نزدیکیست 
خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن مال منم ۵.۵ سی سی

اصلا نگران نباش من انقدم لک داشتم که امیدی نداشتم اصلا ولی خدا خواست و رفع شد . دکترمم عوض کردم گفت اصلا آمپولم لازم نبود شیافم همون کارو میکرد . فقط استراحت کن حتما

اصلا نگران نباش من انقدم لک داشتم که امیدی نداشتم اصلا ولی خدا خواست و رفع شد . دکترمم عوض کردم گفت ...

مرسی عزیزم من روزی سه تا شیاف میذارم

سه تا قرص دوفاستون میخورم

ی امپول پروژسترون میزنم

ی امپول انوکسا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی عزیزم من روزی سه تا شیاف میذارم سه تا قرص دوفاستون میخورم ی امپول پروژسترون میزنم ی امپول ان ...

این همه اصلا لازم نیست بابا . همون شیاف من روزی یکی گذاشتم . انقد لک داشتم اعصابم خورد شده بود اما تو نگران نباش خیلیا اینطوری بودن هیچ اتفاقیم نمیوفته

مرسی عزیزم ایشالله دکتر سونو بیشعور گفت برو میوفته

واااا . من به دکتر گفت تهدید به سقط . دکترمو عوض کردم گفت فعالیت داشتی خونریزی کردی که در اثر خونریزی هماتوم به وجود اومده چیز خاصی نیست و جذب میشه حتی دعوام کرد گفت اصلا کی گفته آمپول بزنی همون شیاف کافی بود

دکتر سونو هم بمن گفت سقط بی ادب 😭

چرت گفته . اصلا دکتر سونو نمیتونه همچین نظره مسخره ایی بده . مطمئن باش هیچی نمیشه رشد میکنه و بزرگ میشه جوجه کوچولو. اصلا استرس نداشته باش