2777
2789
وزنش سه کیلو چهل بود و خیلی پشمالو بود کولیک نداشت ولی ریفلاکس معده داشت 

خوب بوده ماشالا  سلامت باشه خدا براتون نگه داره من همش استرس دارم یه بچه ضعیف و کولیک و نق نقو به دنیا بیارم با این حالم

خدایا مواظب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان 15 هفته م دقیقا همینطوری صدام گرفته سرفه های شدید دل درد هیچی هم نمیتونم بخورم به زور یه کم ...

اتفاقا خیلی بچه آرومیه از بس اذیتم کرد تو بارداری و زایمان الان براش میمیرم

خوب بوده ماشالا  سلامت باشه خدا براتون نگه داره من همش استرس دارم یه بچه ضعیف و کولیک و نق نقو ...

نه انشالله که به سلامتی زایمان میکنی و یه نی نی سالم وآروم خدا بهت میده،دکتر من بهم میگفت  بدنت به جفت حساسیت نشون داده دکتر شما در مورد این حالات چی گفته

مرسی عزیزم خونریزی داشتم و دلدرد شدید زیر دل ،دکتر میگفت اگه ده دیقه دیر میرسیدی سقط بود بچه

منم بشدت کمردردم...۸ هفته

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
نه انشالله که به سلامتی زایمان میکنی و یه نی نی سالم وآروم خدا بهت میده،دکتر من بهم میگفت  بدنت ...

هیچی نگفت فقط سرم داده و آمپول که اونام میزدم بدتر میشدم  اینقدر سرشون شلوغه هر چی میگم میگه طبیعیه و فقط دارو میده 

خدایا مواظب 

من ۸ هفته ام...شیاف استفاده میکنم و بشدت کمردردم...چیکار کنم؟😔😔

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
هیچی نگفت فقط سرم داده و آمپول که اونام میزدم بدتر میشدم  اینقدر سرشون شلوغه هر چی میگم میگه طب ...

من تا روز آخر که رفتم زایمان کنم تو توالت بیمارستان هم بالا میاوردم ولی خواهرم از روز اول تا آخر انگار نه انگار که حامله بود،با هم باردار بودیم