الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله من برای بچه اولم انجام دادم عاااالی هیچی نفهمیدم
هزینش چجوریه عزیزم ؟؟؟؟ باید به خود دکتر بگیم ؟؟
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت
من هفته 15 تهوع شدید دارم 24 ساعت از بوی هنه جی حتی همسرم حالم بهم میخوره زندگیم واقعا جهنمه هر ساعت برام هزار سال میگذره خیلی خسته شدم از هعته ی 8 اینجوری هستم بدتر میشم و بهترنمیشم عصبی شدم بی حوصله افسرده
من دوازده سال پیش انجام دادم یادم نیست ولی تمام مراحل زایمان رو تو آینه ای که دکتر گذاشته بود دیدم از بس دردم کم بود، ولی سر دومی چون کیسه آبم داره شد دیگه نتوانستند اپیدورال کنند .همون اول که برای زایمان رفتید بهشون بگید تا براتون انجام بدن
بارداری فقط بارداری خودم روزی متوسط ده بار بالا میاوردم طوریکه حنجره ام آسیب دید واز ماه پنجم تا آخر ...
من الان 15 هفته م دقیقا همینطوری صدام گرفته سرفه های شدید دل درد هیچی هم نمیتونم بخورم به زور یه کم چیز میخورم بچه تون وزنش خوب بود؟ کولیک نبود؟ اذیت نمیکرد خیلی نق بزنه و گریه کنه؟