2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 34 پست
کلا اشتهام کم شد خیلی خیار دوست دارم و پنیر سمت چپمه

منم عاشق خیارم، پسرمم سمت چپه

جالبه که قبلا پنیر اصلا نمیخوردم ولی تو بارداری دارم میخورم

من که پسر دارم، شما هم خیلی شبیه منی

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عاشق خیارم، پسرمم سمت چپه جالبه که قبلا پنیر اصلا نمیخوردم ولی تو بارداری دارم میخورم من که پس ...

من چی 😑من خیارشور خیلی دوست دارم با لبنیات. 

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 
ضربان قلب چند بود؟؟؟؟ واسه من که همه از رو ضربانش میگن پسره

ی کار میگم همین الان بکن یه گردنبندتو یا به نخ حلقتو وصل کن بذار رو شیکمت اگر عموی رقت یعنی به سمت پاهات و گردنت پسره اگه افقی رفت دختره 

ببین رو قلب خودتم امتحان‌کنی چون‌مونثی افقی میره رو قلب شوهرت بذاری عمودی 

پاشو بذار همین الان نتیجرو بگو

احتمالا دختره چون واسه من سمت راست بود همش ني ني و عاشق شيرينيجات بودم و هنوزم هستم بچه م پسره

شوری ک میگن پسره. خواهرشوهرم کپی خودمه بچش پسره. شیرینی جات دختر شنیدم فک کنم اصلا ربطی نداشته باشه ب طبیعت بچس 

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 
ی کار میگم همین الان بکن یه گردنبندتو یا به نخ حلقتو وصل کن بذار رو شیکمت اگر عموی رقت یعنی به سمت پ ...

گردن بند ندارم ولی دختر عمم برام انجام داد گفت پسره بسمت گردنم میومد 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

منم خیلی دوست دارمممم بدوننمممم تو ان تی سونو رو سمت چپم میزاشت....عاشق شیرینی ام از ترشیا فقط ابغوره دوس دارممم....نمیدونم نینیم چیه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
شوری ک میگن پسره. خواهرشوهرم کپی خودمه بچش پسره. شیرینی جات دختر شنیدم فک کنم اصلا ربطی نداشته باشه ...

شايدم همينطوره و هركس يه مدل ديگه باسه طبعش. ولي من قبل حاملگيم همش بايد تو خونه م لواشك داشتم انقد كه عاشق ترشي بودم ولي از اول بارداريم عاشق شيريني خامه اي و چيزاي شيرين شده بودم هنوزم هي حلوا يا فرني درست ميكنم ميخورم خيلي هوس ميكنم

من چی 😑من خیارشور خیلی دوست دارم با لبنیات. 

من که اصلا خیارشور نمیتونم بخورم، لبنیاتم از سر اجبار میخورم

البته پنیر و گردو صبحانه دوس دارم میخورم

ولی نه به شوری علاقه دارم نه به ترشی

اگه بر حسب این چیزا باشه پس شما برعکس منی و احتمالا نی نی تون دخمله

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
احتمالا دختره چون واسه من سمت راست بود همش ني ني و عاشق شيرينيجات بودم و هنوزم هستم بچه م پسره

میگن هر سمتی  هست بخاطر اینه که تخمک ازون تخمدان آزاد شده یکم بگذره درست میاد وسط

خداوندا...‌‌‌‌‌‌