2777
2789

دختر من 4 ماهشه دوست دارم تپل بشه نمیدونم چیکنم... شما چی میخوردید چی میدید به بچه چقدر شیرش میدید که اینقدر تپله وخودتون لاغر نمیشین من خیلی اندازم دوست ندارم لاغر بشم ولی دارم میشم

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خودم تپل میشم، پسرم لاغر، واکسن چهارماهگی سخت بود؟ من دوهفته از چهارماهش گذشته چون سرماخورده بود نزدم، فردا میخوام بزنم، اذیت میشن؟ 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک آپتامیل.یک ماهگیش ۴۸۰۰ بود بهداشت گفت وزنش رفته بالا شیر خشک نده ولی من میدم😁

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

ببخشید دخترتون واکسن ۴ماهگی زده؟ 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

تا باردارنمیشیم میگم بارداربشیم راحت میشیم باردارمیشم میگیم کی به دنیا میاد دنیا هم میاد یکی براتپولی ویکی برای لاغری به فکرمیوفته و این داستان ادامه داره ول کن بابا بچه یا خودت سالم وسلامت باشین 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شیر خشکی هست  سیمیلاک میخوره

منم کمکی شیرخشک میدم ولی ببلاک

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
هرچقدر شیر میخواد بده بخوره خودتم همه چی بخور زیادم بخور

نمیتونم که... فقط ناهار و شام فلان

من که خودم تپل میشم، پسرم لاغر، واکسن چهارماهگی سخت بود؟ من دوهفته از چهارماهش گذشته چون سرماخورده ب ...

خیلی نه اذیت نکردفقط تب کرد