2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام🙏سونو در هفته ۶

1385 بازدید | 21 پست

سلام ,دوستان من برای ۵ بهمن وقت سونو داشتم اما چون چند روزه لکه بینی دارم برای اطمینان از داخل رحمی بودن سونو دادم,,  من الان طبق پریودی ۵ هفته و ۶ روزمه. سونو ۴ هفته و ۶ روز تخمین زد.. با اینکه ساک بارداری دیده شد , دکتر گفت معلوم نیست داخل رحمی باشه یا نه🤔 گفتم خب مگه داخل رحم نمیبینیدش؟ گفت پس بیا خودت سونو کن. (بهش برخورد😁)

حالام اون دو خط اخر توی برگه سونو منو گیج کرده, سودوساک چیه, من متوجه نمیشم.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

باردار شدن یه طرف 

استرسای طول بارداری یه طرف دیگه اه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار شدن یه طرف  استرسای طول بارداری یه طرف دیگه اه

واااقعا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

باردار شدن یه طرف  استرسای طول بارداری یه طرف دیگه اه

استرس بعد بارداری فراوان فراوان

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اون ساک کوفتی باید داخل رحم باشه که بشه دید 

خب دیدش ساک کوفتیو😁 ولی میگف معلوم نی

خب دیدش ساک کوفتیو😁 ولی میگف معلوم نی

خوندم ازخط آخر سردرنیاوردم این طورمعنی میده که ساک راه بره تولوله جا بیاندازه نمیشه که

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خوندم ازخط آخر سردرنیاوردم این طورمعنی میده که ساک راه بره تولوله جا بیاندازه نمیشه که

😁

التماس دعا واقعا..😔 

ببین،

باید یه ساک حاملگی ببینه، که توش فتال پل  و f4 یا همون قلب جنین، رویت بشه. فتال پل همون سلول های اولیه س که از تکثیر سلول لقاح یافته ایجاد شدن.

برای اینکه مطمئن بشن بارداری داخل رحمیه، باید اون سلول ها رو ببینن. یعنی فتال پل باید باشه که نشون بده سلول لقاح یافته اومده تو رحم. بعدشم که قلب تشکیل میشه...

حالا این دکتر سونوگراف، ساک حاملگی رو دیده، ولی فتال پل رو ندیده که مطمئن بگه داخل رحمیه.

گزارش کرده که شاید هنوز رشدش کافی نیست برای دیده شدن...

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
شایدم سودوساکه. یعنی این ساک جنین نیست. جنین خارج رحمیه. این الکی تشکیل شده

یا خدااا, ان شاالله که اونطور نباشه

ببین،  باید یه ساک حاملگی ببینه، که توش فتال پل  و f4 یا همون قلب جنین، رویت بشه. فتال پل ...

ممنون عزیزم, خیلی کامل و قابل فهم توضیح دادی🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم, خیلی کامل و قابل فهم توضیح دادی🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

عزیزم منم شرایطم دقیقا مثل تو 

تو رحم یه 1/5میلیمتری دید گفت معلوم نیست ساک حاملگیه یا خارج رحمی

بتا تیتر دادم هر 48ساعت دوبرابر شد بتام امروز سونو دادم یه ساک تقریبی 4میلیمتری دید مال شما چند میلیمتر بود نگفت؟؟ بتارو چک نکردی؟ 

عزیزم منم شرایطم دقیقا مثل تو  تو رحم یه 1/5میلیمتری دید گفت معلوم نیست ساک حاملگیه یا خارج رح ...

اندازه ساک رو زده توی خود عکس, اون پایین نوشته ۸ میلیمتر..

بتامم عزیزم روز موعد ۶۳ بود, ۷۲ ساعت بعد ۴۷۴ شد.. امیدوارم به خیر بگذره برامون