2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام🙏سونو در هفته ۶

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 21 پست
اندازه ساک رو زده توی خود عکس, اون پایین نوشته ۸ میلیمتر.. بتامم عزیزم روز موعد ۶۳ بود, ۷۲ ساعت بعد ...

انشاللله من 3روز بعد موعدم 538بود سه روز بعد 1850دو روز بعد 3742 با این بتا به زور یه ساک 4میلی پیدا کرد دکتر گفت تو بارداری خارج رحم بتا دوبرابر نمیشه شما تیتر ندادی بعدش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاللله من 3روز بعد موعدم 538بود سه روز بعد 1850دو روز بعد 3742 با این بتا به زور یه ساک 4میلی پیدا ...

نه دیگه. من همون دوبار رو تیتر دادم, دکترم نگفت دوباره بده.. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نه دیگه. من همون دوبار رو تیتر دادم, دکترم نگفت دوباره بده.. 

من سه بار تیتر دادم سه بارش منظم بالا رفته بود شماهم دوباره تکرار کن چون من سابقه دوتا خارج رحم دارم تو بارداری خارج رحمی اولاش منظم دوبرابر میشد بعدش دیگه کند بالا میرفت

من سه بار تیتر دادم سه بارش منظم بالا رفته بود شماهم دوباره تکرار کن چون من سابقه دوتا خارج رحم دارم ...

آخرین بار که بتا ۴۷۴ بود برای سوم دی هست. امروز ۱۷ دی. از کجا بفهمم خوب رفته بالا.. مگر دوبار طی ۴۸ ساعت آزمایش بدم. خودمو سپردم به خدا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

آخرین بار که بتا ۴۷۴ بود برای سوم دی هست. امروز ۱۷ دی. از کجا بفهمم خوب رفته بالا.. مگر دوبار طی ۴۸ ...

عزیزم حداقل هر سه روز یبار سونو بده خدایی نکرده خارج رحم نباشه من دیروز سونو دادم دوباره ساک حاملگی شده بود 4میلیمتر

عزیزم حداقل هر سه روز یبار سونو بده خدایی نکرده خارج رحم نباشه من دیروز سونو دادم دوباره ساک حاملگی ...

من میگم وقتی ساک داخل رحم جا گرفته داخل رحمه. دکتر در مورد موارد نادر حرف میزنه. زیاد سونوگرافی کردن خوب نیس, جز اینکه استرس بده و امواج سونو هم زیادیش مضره, من از اون کسی که حاجتمو گرفتم مطمئنم, وگرنه حاشا به لطفش..

ضمن اینکه هزینه های سونو زیاده. اونم آزاد. تا حالا تو این ماه ۶۰۰ تومن خرج کردم واسه دکتر  رفتن و آزمایش و سونو و..