2777
2789
عنوان

شوهرای کی شعور ندارن؟

299 بازدید | 22 پست

شوهرم واقعا خیلی بیشعور شده جلو مادرش هرچی از دهش درمیاد بارم میکنه..

مامانش اخلاقش باهام اوایل خیلی خوب بود ولی الان همش جلو شوهرم طرفداریشو میکنه امروز هردوتا دهناشونو باز کردن بهم بد و بیراه گفتن..

توی این شهر هم کسی رو ندارم ک باهاش درد و دل کنم کمکم کنین تورو خدا

مادرمن ومادرشوهرم تویه محله هستن انگاردشمن خونی هم هستن .مال منم بیشعور شعور کجا بود 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی همه چیزن, خدا ازشون نگذره

اینایی که دیگرانو ناراحت میکنن بعد میگن هیچی تو دلم نیست, واقعا راست میگن! نه مهربونی و احساسی تو دلشونه و نه وجدانی تو وجودشون.وگرنه رنجوندن دیگران اونقدرام کار آسونی نیست🙂
ا منم مادر شوهرم و مامانم اینا همسایه هستن

مال توهم عین دشمن هستن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه