taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 عنوان بارداری 74 بازدید | 11 پست سلام خانمای عزیز.من روز۶و۷دی نزدیکی داشتم وامروز از تست بارداری استفاده کردم ومنفی بود.یعنی باردار نیستم یااینکه ازتست زود استفاده کردم؟اگر زود استفاده کردم چندروز دیگه باید دوباره تست بگیرم؟ 1398/10/16 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 خعلی زوده وایسا تا پریود نشدی بزن ۱۴ روز طول میکشه لقاح انجام شه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 روز موعدت بزن روز موعد یعنی روز پریودیم دوباره تست کنم؟
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 خعلی زوده وایسا تا پریود نشدی بزن ۱۴ روز طول میکشه لقاح انجام شه یعنی هنوز امیدی هست که باردارباشم.درضمن یک مقدار سینه هام درد میکنن ۴روز دیگه وقت پریودیم هست این درد میتونه نشانه بارداری باشه یا پریودی؟؟
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 اره امیدی هست احتمالا علایم پریودته چون به این زودیا علایم بارداری شروع نمیشه بازم امیدتو از دست نده ایشالا که بارداری خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 بعددیر اقدام کردی نزدیکای پریودی خعلی احتمالش کمه ک تخمکی باشه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
taranomkhale مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 264 اره امیدی هست احتمالا علایم پریودته چون به این زودیا علایم بارداری شروع نمیشه بازم امیدتو از دست نده ... مرسی عزیزم خیلی ممنون برام دعا کن چون کیستم دارم
خالهسارا_۹۵ عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 5093 روز موعد یعنی روز پریودیم دوباره تست کنم؟ اره عزیزم یا یک روز نهایت زودتر
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 مرسی عزیزم خیلی ممنون برام دعا کن چون کیستم دارم خواهش میکنم عزیزم ایشالا که ب همین زودیا نی نی داز بشی خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏