2777
2789
عنوان

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم

181 بازدید | 23 پست

من به نامزدم خیلی شکاکم زیاد دوسش دارم اما شکاکیم زندگیمون داره خراب میکنه نمیدونم چیکار کنم گاهی اوقات از دست حرفام کلافه میشه خودمم خسته شدم اما این رفتار و حرفا واقعا دست خودم نیست چیکار کنم🤔😞

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شک کاره شیطونه میخواد اختلاف بندازه بینتون. هروقت بیخودی و بدونه دلیلو مدرک شک کردی لعنت بفرسن به ...

ازش دیدم که شک میکنم خودش همه چیو برام گفت الانم قسم میخوره که دور این چیزا نیست چیکار کنم هیچ رفتاریم دست خودم نیست به هردی میزنه حالیم کنه پای کسی دیگه وسط نیست اما نمیتونه  دیروز گفت احساس میکنم مریض شدی

ازش دیدم که شک میکنم خودش همه چیو برام گفت الانم قسم میخوره که دور این چیزا نیست چیکار کنم هیچ رفتار ...

منم در اوج اطمینان یه بار قبله نامزدی دیدم با دوسته صمیمیه. حتی زنگم زد دوستم بهش ک بیا دلم برات تنگ شده😠😡  شوهرم جلو دهنمو گرفت نذاشت چیزی بگم.  کاری کردم بیخیال هم شدن. یکی دوباره بعدم تو اینستا یکی پست گذاشته بود استایلم چطوره اینم حسابی ازش تعریف کرده بود . عقده موند دلم یه بار بهم بگه قشنگ شدی یا فلانی یا بمانی.  حسابی قشقرق به پا کردم ترسوندمش  . اما وقتی دیدم بهش گیر ندم بهتره دیگه مصه شما رفتار نمیکنم. نذار فک کنه اویزونشیو بیش از اندازه روش حساسیو دوسش داری اونوقت فکر میکنه اوه چه خبره من کیم ک این برا من اینجوری میکنه. نمیگم بیخیالش باش هرکاری کنه اما دوراردور حواست بهش باشه. 

بلاخره ادم باغچرو بیل بزنه زیادی، ازش کرم درمیاد بیرون.

چی دیدی مگه؟

پیام و اینکه خودش یه روز نشست باهام حرف زد گفت قبل از من با خیلیا بوده اما الان نیست پیامای دوس دخترای قبلیش که مسدودش کرده تو یه قسمت میره که همیشه میخونم اما خودش نمیدونه همش بهش گفتن زندگیت خراب میکنیم اینقدر جلو زنت زنگ میزنم که بهت شک کنه و هزارتا توهین به من و اینکه چرا جواب نمیدی با این حساب اگه ببینم تو وات انلاین باشه هزارتا فکر و خیال میاد تو سرم ابا اینکه میدونم خیلی دوسم داره خیلی زیاد پنج سال به دلایلی به هر دری زد تا بهم برسیم 

منم در اوج اطمینان یه بار قبله نامزدی دیدم با دوسته صمیمیه. حتی زنگم زد دوستم بهش ک بیا دلم برات تنگ ...

وقتی سرش جیغ میزنم و اعصابش خورد میکنم ساکت میشم میگم اگه کسیم باشه تو زندگیم حالا که اعصابش خورده سر اون خالی میکنه  احیاس میکنم شدم یه بیمار روانی خسته شدم

پیام و اینکه خودش یه روز نشست باهام حرف زد گفت قبل از من با خیلیا بوده اما الان نیست پیامای دوس دختر ...

نمیدونم چی بگم...نه ب اون همه دوس دختر سیریش نه ب ۵سال این در و اون در زدن برای رسیدن ب تو!

الان نامزدید یا عقد کردین؟

نمیدونم چی بگم...نه ب اون همه دوس دختر سیریش نه ب ۵سال این در و اون در زدن برای رسیدن ب تو! الان نا ...

عقد کردیم دوس دختراش واقعا مثل چسب میمونن

نمیدونم چیکار کنم از هم دوریم یکم ماهی چهار روز میاد خونه مون خیلی کم به زبون میاره احساساتش همش با کاراش ثابت میکنه دوسم داره البته نکه حرف نزنه چرا اما نه مثل تو این فیلما حتی یه شب قبلی که بره سرکار نشستم گریه کردم که میخواد فردا بره تا دید گریه میکنم بغلم کرد دیدم اون از من بدتر شد حالا با این همه عشق و علاقه شکاکی من داره گند میزنه به همه چی هیچ حرفیم دست خودم نیست😢😢

من ۱۷ اونم ۲۶

اوه خییییلی سنت کمه. سره همینه حساسی. ببین از من به تو نصیحت شوهرتم سنش کمه خب اگه میخواست دنباله کارایه مجردیش بره ک زن نمیگرفت دستو پاش بسته شه. نکن با خودت اینکارو زندگیتو سرد نکن نذار روتون به هم باز شه