2777
2789
عنوان

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
اوه خییییلی سنت کمه. سره همینه حساسی. ببین از من به تو نصیحت شوهرتم سنش کمه خب اگه میخواست دنباله کا ...

عزیزم کسی ک دوس دختر بازه این عادت شده براش.بعید نیست بعدها هم پاش بلغزه.اون وقت خر بیارو رو باقالیارو بار کن!!!.ب نظرم توی عقد یکم شناختشو بیشتر کنه بعد با خیالت راحت بره سر زندگیش

اوه خییییلی سنت کمه. سره همینه حساسی. ببین از من به تو نصیحت شوهرتم سنش کمه خب اگه میخواست دنباله کا ...

دعا کنین برام

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواین عقد بمونین؟ یکم صبور باش سریع نرو سراغ عروسی...ببین این دوس دخترا ولش میکنن یا نه.ممکنه درد ...

احتمالا یک سال دیگه شایدم کمتر عروسی کنیم

حرفات یکم ارومم کرد

پنج ساله میخوادت الان ۱۷ سالته 

یعنی از ۱۱ سالگی 

نمیدونم چی بگم واقعا برو مشاور چون شک اینجوری خودتو از بین میبره 

بیمار ممکنه شده باشی 

چرا تو ۱۱ سالگی واقعن تو این فکر بودی که الان اینجوری داغون بشی اخه

پنج ساله میخوادت الان ۱۷ سالته  یعنی از ۱۱ سالگی  نمیدونم چی بگم واقعا برو مشاور چون شک ...

از ۱۱ سالم بود میخواست منو اره الان هشت ماه عقد کردیم تو این هشت ماه همش شک داشتم‌بهش

از ۱۱ سالم بود میخواست منو اره الان هشت ماه عقد کردیم تو این هشت ماه همش شک داشتم‌بهش

اشتباه ازدواج کردی حالا هم برو فقط یه مشاور خوب و شاید روانشناس تا با کمک و دارو بیماری رو از خودت دور کنی شما هنوز خیلی کودکی و بیمار شدی به داد خودت برس والا همین ادمی که شوهرته اولین نفر ازت فاصله میگیره