2777
2789
عنوان

خانومای که ای وی اف کرن بیان

93 بازدید | 11 پست

سلام‌ من شنبه میرم مرکز ناباروری برای ای وی اف اونای که تجروبه دارن بیان بگن از اول 

❣خدایا❣یعنی بعد ۵سال به منم یه نی نی میدی ازبسه چشم انتظاری کشیدم بریدم😔😔😔

هعی خاهر

اول ک روز دوم پریودیت میری ی سونوی واژینال میشی

بعد بهت امپول میده دوباره روز ششم یاوهفتم یا نهم میری سونو میشی

اگ تعداد واندازه فولی هات کم وکوچیک باشه دوباره امپول میده

بعد میگه یروز بری واسه تخمک کشی 

بعدشم باتوجه ب کیفیت تخمکات و شرایط رحمت ی روزی رو مشخص میکنه واسه انتقال وای وی اف

روز انتقال هم ما با مثانه پر رفتیم و مث ی معاینه ساده بود و بعدش نیم ساعت دراز کشیدیم و ترخیص شدیم

اینم بگم تخمک کشی با بیهوشیه وانتقال بدون بیهوشی

البته واسه ی عده خاص انتقالم بیهوشی داره

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان باردارم البته با سومين انتقال باردار شدم  اگه سوالي داشتي در خدمتم

مبارکت عزیزم انشاالله سلامت بیاد بغلت کجا انجام دادی 

هعی خاهر اول ک روز دوم پریودیت میری ی سونوی واژینال میشی بعد بهت امپول میده دوباره روز ششم یاوهفتم ...

هزینه چقد شد من میرم ابن سینا شبعه دو دولتی 

هزینه چقد شد من میرم ابن سینا شبعه دو دولتی 

نمیدونم دولتی چقد میشه

من خصوصی میرفتم کلا ده یازده میشد با داروها و...

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...

پس باید پری باشی که بری یا برم ببینم چی میگن اخه یه من دکترم گفت باید امپول بزنی باردار میشی من میگم برم ای وی اف

مبارکت باشه گلم  منم شیرازم دکترم مژگان صیادی هس  هزینه تون چقدر شد؟ میشه بپرسم مشکلتون ...

هزينه ام كه خيلي شد آخه عمل هم داشتم اما تقريبي بگم هر دفعه ١٠ تومن ميشد

شوهرم سالم بود اما خودم كيست اندومتريوز داشتم كه موقع عمل يه لوله ام هم برداشتن يعني يه لوله دارم

خدايا شكرت🙏🏻