2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقد بیشعورن خدایی😐

337 بازدید | 34 پست

امروز  یکی نظر خاسته واسه ی موضوعی بعد هرکی نظر مخالف میلش داد  باهاش بد حرف میزد یا میگفت حسودی یا میگفت عقده عشق داری بعد من بهش گفتم عزیزم تو چرا انتقاد پذری نیستی خو نظر خاستی و قرار نیست همه باب میلت نظر بدن بعد ی ساعت براش می نوشتم ک مثلا راهنماییش کنم واسه موضوع تایپیکش ک چیکار کنه بعدا ب مشکل بر نخوره  بعد دراومده ب من میگه تو از موضوع تایپیکات معلومه ک زندگی خوبی نداری نیاز ب کمک تو ندارم 😐 گفتم عزیزم من در کل زندگیم خیلی خوبه و خیلی خوشبختم ولی  هر موقع تایپیک زدم عصبی بودم و میخاستم خودمو خالی کنم بعضی موقع همش بدی همسرمو دیدم و خوبیشو ندیدم ولی بعدش آروم شدم منطقی تر فکر کردم دیدم یا زود قضاوت کردم یا مقصر خودم بودم و ...و توی هیچ کدوم شوهرم مقصر نبوده.   ولی بازم نفهمید 😐 الان من میترسم توی تایپیک کسی حرف بزنم اینطوری کنه  کلا دیدم نسبت ب نی نی سایت یا بد کرد 😂 کلا خود درگیر و روانی  بود بیچاره دور بریاش😕

کاربری دست دو نفره .....

ازینا همه حداقل ی بار ب تورشون خورده تواین سایت😒

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اصلا جوابش رو نمی دادی 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
کاش اصلا جوابش رو نمی دادی 

نمیدونستم اینقد بی شعوره هنوز داره حرف میزنه توی تایپیک هر چی میگم بابا ولم کن تو روانیی حالتو ندارم بازم میگه تو با اون زندگی درخشانت نمیخاد منو راهنمایی کنی 😐

کاربری دست دو نفره .....

شما زنها تا انتقام نگیرید دست نمیکشید

بیایید سایت طرفداری ، هر کی خلاف ما نظر بده همون جا میپوکونیمش دیگه بعدش مهم نیست

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

نظر پرسیده میگه از راه دور میاد یعنی عاشقمه منم گفتم عزیزم راه دور سخته به ازدواجم ختم شه اذیت میشی گفت ازت نظر نخواستم بیخیالش شم یا نه گفتم توهین نکردما نوشت از عکست معلومه چه آدمی هستی حالا نمیخوام بگم عکس اون موقم چی بود

هیچ
نظر پرسیده میگه از راه دور میاد یعنی عاشقمه منم گفتم عزیزم راه دور سخته به ازدواجم ختم شه اذیت میشی ...

آره خودشه برو بخون ببین ب من چی گفته پپستای تو رو هم خوندم 😂😂

کاربری دست دو نفره .....