2777
2789
عنوان

حوصلخ سر رفتن خانومای خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 80 پست
اره راست ميگي دوست خيلي خوبه قشنگ  روحيتو عوض ميكنه منم بهترين دوستام مال دانشگاه بود كه الا ...

منم بهترین دوستام و بهترین دوران زندگیم مال دانشگاه بود که بعد ازدواج با همشون تقریبا قطع رابطه شدم

این نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصب چرا انقد ظرف کثیف میشه؟ما دو نفریم اندازه ده نفر ظرف کثیف میشه شماها اینجوری نیستین؟

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
منم دقیقا همین حس و دارم زن با خونه نشستن هرچقدرم خونه داری کنه و اشپزی کنه اون حس مفید بودن بهش دس ...

دقيقا😕😕😕😕

بخدا زن خونه دار خيلي زودتر از هم سناي شاغلش شكسته ميشه

من هر روز ١١و نيم بيدار ميشم 

دوسدارم برم سركار صبح زود بيدار شم با شوهرم صبونه بخورم  

شبم از خستگي زود خوابم ببره

بخدا انقده كه بيكارم پايد كلي جا به جا شم تا شب خوابم ببره

اصلانم بهم نميچسبه خواب 

لامصب چرا انقد ظرف کثیف میشه؟ما دو نفریم اندازه ده نفر ظرف کثیف میشه شماها اینجوری نیستین؟

منم بخدا

همش دارم ظرف ميشورم دستمال ميكشم

سراميك ميسابم

بابا خسته شدم ديگه

هر روز تكرار تكرار

دقيقا😕😕😕😕 بخدا زن خونه دار خيلي زودتر از هم سناي شاغلش شكسته ميشه من هر روز ١١و نيم بيدار ميشم ...

دقیییییقااااااااااا

شبا با غصه میرم تو جا

همش هم با خودم میگم واااای  فردا رو چیکار کنم!!!!

این نیز بگذرد
يعني هر روز ارايش ميكني؟؟؟ خوووش بحالت

اره اخه شوهرم عاشقه اینه ک تو خونه ارایشای غلیظ کنم ولی بیرون ن😰منم تقریبا اکثر وقتا ملایم ی روزای خاص غلیظ تر ارایش میکنم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
منم بخدا همش دارم ظرف ميشورم دستمال ميكشم سراميك ميسابم بابا خسته شدم ديگه هر روز تكرار تكرار

وااااای از سرامیک نگوووو😭😭خیلی کثافته

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
چه روحیه ی خوبی داری. افرین.

قربونت. الان ک مریضم از وقتی از حموم اومدم افتادم رو تخت حالم خیلی بده بدنم داغه داغه سر درد دارم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
منم بهترین دوستام و بهترین دوران زندگیم مال دانشگاه بود که بعد ازدواج با همشون تقریبا قطع رابطه شدم

واي دركت ميكنم

بخدا وقتي ياد دوران دانشگام ميفتم دلم پررررر ميكشه 

اشكم مياد پايين

خدايا اون موقع چقد زندگيمون پر از شادي بود

چقد برنامه ريزي داشتيم 

چقد ارزو داشتيم 

ولي الان چي

هر چقدم شوهرت خوب باشه

تو تهش يه زن خونه داري كه تا ابد بايد بشوري و بسابي

وااااای از سرامیک نگوووو😭😭خیلی کثافته

من بيشتر خونم سراميكه فرش كم انداختم

دم به دقيقه ميبينم مو  هست

موهاي خودمو كامل ميبندم و ميبافم

ميبينم موي ريز تو سينه همسرم تك تك افتاده رو سراميكا

خيلي عصبي ميشم 😡😡😡😡

واي دركت ميكنم بخدا وقتي ياد دوران دانشگام ميفتم دلم پررررر ميكشه  اشكم مياد پايين خدايا اون ...

دوران دانشگاه اصن نمیفهمیدیم غم و حوصله سر رفتن یعنی چی

تازه وقت کم میوردیم

این نیز بگذرد